Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Aalst. Bekijk onze unieke aanbiedingen - Hotels.nl

Op zoek naar een comfortabel hotel in Aalst? Overnacht in de bourgondische provincie Oost-Vlaanderen en maak kennis met de unieke historie van Aalst. Wandel door de gezellige straten vol winkels en strijk neer op een sfeervol terras om het smakelijke Belgische bier te proeven. Bekijk meteen het aanbod op Hotels.nl voor je favoriete hotel in Aalst en omgeving. Lees verder

Bezienswaardigheden bij het overnachten in Aalst

Tijdens het overnachten in Aalst genieten liefhebbers van architectuur van de bijzondere gebouwen in de stad. Bezoek bijvoorbeeld het schepenhuis met bijbehorende belfort op de Grote Markt. Een gids vertelt je graag alles over de unieke geschiedenis van het pand. Wandel daarna naar de Sint-Martinuskerk, waar je niet alleen het gebouw maar ook de kunst in het interieur bewondert. Zo vind je hier ontwerpen van Rubens en Duquesnoy. In het Stedelijk Museum van de stad kom je meer te weten over de stad en cultuur. Zo zie je hier archeologische vondsten en leer je wat het Carnavalsfeest inhoudt.

Wandelen en fietsen bij de hotels in Aalst

Even helemaal weg van de alledaagse drukte en ontspannen in de natuur; de hotels in Aalst bevinden zich vlakbij groene natuurgebieden waar je alle ruimte hebt om een lange wandeling of fietstocht te maken. Trek je wandelschoenen aan of huur een fiets en dwaal door onder meer door het Somergembos, het Kravaalbos of de Gertsjens. Natuurliefhebbers bloeien hier helemaal op door de rijkdom aan flora en fauna. Zo spot je bij het hotel in Aalst eekhoorns, broedvogels, Schotse Hooglanders en reeën.

Gezellig winkelen bij overnachten in Aalst

Voor urenlang winkelplezier ben je met de hotels bij Aalst op de juiste plek. De stad beschikt over maar liefst vijf winkelstraten boordevol hippe boetieks en grote winkelketens. Je vindt hier niet alleen je nieuwe outfit van je favoriete kledingmerken, maar ook streekspecialiteiten en souvenirs die aan je verblijf in het hotel in Aalst en omgeving herinneren. Nog meer zin om te shoppen? De stad Gent ligt vlakbij met nog veel meer winkels. Zin om meteen een hotel in Aalst of omgeving te boeken? Bekijk dan direct het aanbod op Hotels.nl.

Waarom een hotel in Aalst boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Aalst te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro