Menu

4 accomodaties in Akkrum

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Akkrum, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Restaurant Goerres Akkrum in Akkrum Hotel
Afstand: 119 meter8.9
Hotel Restaurant Goerres Akkrum
Kanadeeskestraat 45, Akkrum

Rivierzicht kamers met comfort; culinaire ervaring in Fries specialiteiten restaurant; bootsverhuur beschikbaar.

Hotel De Oude Schouw Akkrum in Akkrum Hotel
Afstand: 2,7 km6.5
Hotel De Oude Schouw Akkrum
Oudeschouw 6, Akkrum

Uniek tussen Friese meren, restaurant met bekende keuken, uitzicht op vaarwegen, terras aan waterkant, nabij fietsroutes.

Vakantiecentrum de Spring in Akkrum Vakantiepark
Afstand: 1,6 km9.9
Vakantiecentrum de Spring
Ulbe Twijnstrawei 1001, Akkrum

Vakantiecentrum de Spring: Deskundig georganiseerde vakanties voor mensen met een beperking, geniet op het vrachtschip in Friesland!

Leenhuys Akkrum in Akkrum Vakantiehuis
Afstand: 2,3 km10
Leenhuys Akkrum
Oudeschouw 3, Akkrum

Leenhuys Akkrum: Modern vakantiehuis in Friesland omgeven door natuur, privétuin, terras en boomgaard. Compleet met luxe voorzieningen voor een zorgeloos verblijf.

Informatie over Akkrum

Akkrum, gelegen in de provincie Friesland, is een pittoreske Nederlands dorp dat een unieke combinatie van historische betekenis en modern comfort biedt. De plaats onderscheidt zich door zijn architectonische erfenis getuige van de 19e-eeuwse welvaart, met traditionele Friese boerderijen, oude handelshuizen en prachtige kerken die de sfeer van het verleden ademen. Het is tevens de thuisbasis van de Coopersburg, een belangrijk historisch monument en symbool van de filantropie uit de vorige eeuw.

Daarnaast is Akkrum een ideale bestemming voor liefhebbers van watersport, dankzij de nabijheid van de Friese meren, rivieren en kanalen. Het biedt een breed scala aan recreatieve activiteiten zoals zeilen, roeien, en vissen. De plaats heeft een goed ontwikkelde infrastructuur met diverse winkels, restaurants en accommodatie opties. Niet ver van de drukke stad Heerenveen, biedt Akkrum tegelijkertijd een rustige terugtrekoptie, omringd door ongerepte natuur, die zich over de weilanden, bossen en waterwegen uitstrekt.