Menu

9 accomodaties in Alphen aan den Rijn

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Alphen aan den Rijn, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn in Alphen aan den Rijn Hotel
Afstand: 1,6 km8.5
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn
Hoorn 65, Alphen aan den Rijn

Rustige locatie bij natuurgebieden voor watersport en fietstochten, 4-sterren faciliteiten met restaurant, casino, en gratis toegang tot vogelpark en speeltuin.

Bed & breakfast Corte Loet logies in Hazerswoude-Dorp Bed and Breakfast
Afstand: 4,8 km10
Bed & breakfast Corte Loet logies
Loeteweg 11, Hazerswoude-Dorp

Corte Loet Logies combineert authentieke charme met modern comfort in het boomkwekerijgebied van de Randstad. Ideaal voor verkenningen van Gouda tot Scheveningen.

The Swallow's Nest in Ter Aar Vakantiehuis
Afstand: 5,4 km9.1
The Swallow's Nest
Korteraarseweg 160, Ter Aar

Zwaluwnest: rustgevende groepsaccommodaties in het groene hart van Nederland aan de Korteraarseweg, met uitstekende faciliteiten en omgevingsactiviteiten.

Camping welch Ter Aar in Ter Aar Camping
Afstand: 4,3 km7.3
Camping welch Ter Aar
Westkanaalweg 123, Ter Aar

Camping de Oude Rijn: uw idyllische thuis in het Groene Hart van Zuid-Holland. Uitvalsbasis voor steden, Keukenhof en Zandvoort strand.

B&B C'est Tout in Alphen aan den Rijn Bed and Breakfast
Afstand: 3,0 km10
B&B C'est Tout
Goudse Rijpad 3, Alphen aan den Rijn

C'est Tout B&B in Alphen aan den Rijn biedt prachtig uitzicht, wellness, lokale ontbijt en duurzaamheid, in hart van Groene Hart.

Polderflora - Camping & Chalets - Natuurlijk Overnachten in de R in Alphen aan den Rijn Camping
Afstand: 2,4 km9.3
Polderflora - Camping & Chalets - Natuurlijk Overnachten in de R
Rietveldsepad 4B, Alphen aan den Rijn

Polderflora: Duurzame camping & chalets in het Groene Hart, ideaal voor natuur- en dierenliefhebbers.

Als het Golft - Bed & Breakfast in Roelofarendsveen Bed and Breakfast
Afstand: 6,0 km9.9
Als het Golft - Bed & Breakfast
Groenewoudskade 10, Roelofarendsveen

Als het Golft B&B: Stijlvol comfort aan het water in Roelofarendsveen. Rust, ontspanning en prachtige polderzichten wachten op u.

Hotelschip Ali-B2 in Alphen aan den Rijn Boot
Afstand: 1,4 km8.5
Hotelschip Ali-B2
Oudshoornseweg 80, Alphen aan den Rijn

Ali-B2: Charmant schip voor kleine groepen. Verken natuur en cultuur met unieke fietstochten na 3-uur durende bargetochten. Ervaar 25+ jaar expertise!

Stadsherberg Alphen in Alphen aan den Rijn Hotel
Afstand: 408 meter9.1
Stadsherberg Alphen
Raadhuisstraat 118, Alphen aan den Rijn

Stadsherberg Alphen: Charmant boetiekhotel in Alphen aan den Rijn, huiselijke sfeer, hoogwaardig restaurant, e-biker verhuur voor polderverkenning.

Informatie over Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn, gesitueerd in het Groene Hart van Nederland, staat bekend om zijn rijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid. De stad is bezaaid met archeologisch erfgoed, getuige de Romeinse legerplaats Albaniana en de middeleeuwse kerk, de Oudshoornse kerk. De stadsarchitectuur varieert van historische gebouwen tot moderne ontwerpen, met als hoogtepunt het raadhuis van Alphen, een bijzonder voorbeeld van de naoorlogse wederopbouw architectuur. Uniek in zijn soort is ook het Archeon, een openluchtmuseum dat de geschiedenis van Nederland van prehistorie tot middeleeuwen laat zien.

In aanvulling op het historische en culturele landschap biedt Alphen aan den Rijn rijke recreatieve voorzieningen. Het Zegerslootgebied, bekend om zijn groene parken en waterwegen, is favoriet bij zowel inwoners als bezoekers. Hier zijn tevens mogelijkheden voor diverse watersporten, zoals zeilen, vissen en zwemmen. Vogelpark Avifauna, de eerste specifieke vogeltuin in de wereld, trekt jaarlijks duizenden bezoekers met een breed scala aan unieke en zeldzame vogelsoorten. Met deze variatie aan aanbod biedt Alphen aan den Rijn een veelzijdige ervaring voor geïnteresseerden in cultuur, historie en natuur.