Menu

7 accomodaties in Appingedam

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Appingedam, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Landgoed Ekenstein Appingedam in Appingedam Hotel
Afstand: 2,8 km8.5
Landgoed Ekenstein Appingedam
Alberdaweg 70, Appingedam

Geniet van luxe kamers in een historisch landhuis, omgeven door een Engels park. À la carte eten, wandelen, kanoën en Groningen op 20 min rijden!

Hotel Het Wapen Van Leiden Appingedam in Appingedam Hotel
Afstand: 137 meter7.7
Hotel Het Wapen Van Leiden Appingedam
Wijkstraat 44, Appingedam

Geniet van comfortabele kamers, gratis Wi-Fi, een sfeervol restaurant en een café met internetcorner. Ideaal voor fietsliefhebbers.

Summio Villapark Schildmeer in Steendam Camping
Afstand: 6,0 km8.7
Summio Villapark Schildmeer
Roegeweg 1, Steendam

Summio Villapark Schildmeer: comfortabele villas aan 't grootste meer van Groningen, met golfbaan, watersport en nabij charmant Appingedam.

The Sand Schildmeer in Steendam Vakantiepark
Afstand: 6,1 km
The Sand Schildmeer
Roegeweg 1-83, Steendam

Sand Schildmeer: exclusieve recreatievilla's te midden van natuur en water-rijk gebied. Met ontspanning, watersport en Groningen's cultuur binnen handbereik.

Camping Ekenstein in Appingedam Camping
Afstand: 3,0 km8.7
Camping Ekenstein
Alberdaweg 56-58, Appingedam

Camping Ekenstein: rust, ruimte en privacy in Appingedam, nabij Delfzijl. Pal aan historisch landgoed en het Damsterdiep. Natuur en cultuur in één!

De Vijgenhof B&B in Appingedam Bed and Breakfast
Afstand: 245 meter9.5
De Vijgenhof B&B
Broerstraat 6, Appingedam

Vijgenhof: Luxe studio in erfgoedlogies, nabij centrum Appingedam. Historische omgeving incl. oudste synagoge van het noorden.

Logeren In Appingedam in Appingedam Vakantiehuis
Afstand: 122 meter
Logeren In Appingedam
Gouden Pand 4, Appingedam

Gouden Pand 4: middeleeuws rijksmonument in Appingedam, met unieke mix van historische charme en moderne voorzieningen voor twee personen.

Informatie over Appingedam

Appingedam is een charmante historische stad in de provincie Groningen in het noorden van Nederland. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 10e eeuw, wat te zien is aan de bewaard gebleven middeleeuwse architectuur en het karakteristieke stratenpatroon. Appingedam is vooral bekend om zijn hangende keukens - een uniek architecturaal fenomeen waarin keukens worden opgehangen over het Damsterdiep kanaal als uitbreiding van de aangrenzende huizen.

De stad heeft eveneens een verscheidenheid aan culturele en recreatieve activiteiten om de bezoekers te kunnen ontvangen. Het Museum Stad Appingedam belicht de geschiedenis van de stad, van middeleeuwse handel tot moderne tijd. De Nicolaïkerk, een opvallend voorbeeld van gotische architectuur, biedt zowel religieuze diensten als muzikale concerten. Natuur en landschap rond Appingedam lenen zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Met winkels, gastronomische restaurants en jaarlijkse evenementen is Appingedam een stad die bezoekers betovert met zijn unieke charme en culturele rijkdom.