Menu

5 accomodaties in Arlon

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Arlon, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Van der Valk Hotel Luxembourg - Arlon in Arlon Hotel
Afstand: 4,0 km8.5
Van der Valk Hotel Luxembourg - Arlon
Route de Longwy 596, Arlon

Modern hotel met fitness-, wellnesscentrum en 2 restaurants, 15 min. van Luxemburg, tussen golfbanen en kastelen.

Camping Officiel Arlon in Arlon Camping
Afstand: 2,2 km8.3
Camping Officiel Arlon
Route de Bastogne 373, Arlon

Camping Officiel Arlon: Geniet van rust, moderne faciliteiten, onbeperkte WiFi, en nabijgelegen voorzieningen in het prachtige zuiden van de Ardennen.

Gîte le 59 in Attert Vakantiehuis
Afstand: 4,6 km9.5
Gîte le 59
, Attert

Luxueuze vakantiewoning in Arlon: 5 slaapkamers, sauna, jacuzzi, spelletjeskamer, en privéterras. Nabij het meer van Conchibois en Montauban natuurgebied.

Colocation premium au centre d'Arlon in Arlon Vakantiehuis
Afstand: 233 meter8.1
Colocation premium au centre d'Arlon
Rue de Diekirch , Arlon

Appartager: Vind gemakkelijk betrouwbare colocatie-opties en huisgenoten in diverse steden met een gebruiksvriendelijke en veilige interface.

The Originals Hostellerie du Peiffeschof / Le ZINC à Arlon (Ex. in Arlon Hotel
Afstand: 2,5 km8.9
The Originals Hostellerie du Peiffeschof / Le ZINC à Arlon (Ex.
Chemin du Peiffeschoff 111, Arlon

Hotel Restaurant Étape Gourmande Peiffeschof, Arlon: Geniet van rust, modern comfort, culinaire verwennerij en gratis WiFi, dicht bij Luxemburg en een prachtig golfterrein.

Informatie over Arlon

Arlon, gelegen nabij de Luxemburgse grens in de provincie Luxemburg, is een stad met een rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. Bekend om zijn Romeinse wortels, biedt Arlon bezoekers de kans om het Gallo-Romeins Museum te verkennen, waar talrijke archeologische vondsten tentoongesteld worden. Naast het museum zijn er goed bewaarde verdedigingswerken en historische monumenten zoals de Sint-Donatuskerk, die getuigen van de middeleeuwse invloed in de stad.

Arlon is ook omringd door natuurlijke schoonheid, met diverse wandel- en fietspaden door het glooiende landschap van de Ardennen. De jaarlijkse carnavalsvieringen en traditionele markten voegen levendigheid toe aan de stad, terwijl de lokale gastronomie, rijk aan regionale producten, toeristen uitnodigt om te proeven van de authentieke Belgische keuken. Arlon biedt een harmonieuze mix van cultuur, natuur en traditie, wat het tot een aantrekkelijke bestemming maakt voor zowel geschiedenisliefhebbers als natuurliefhebbers.