Menu

8 accomodaties in Barendrecht

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Barendrecht, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Van der Valk Hotel Rotterdam-Ridderkerk in Ridderkerk Hotel
Afstand: 2,1 km8.7
Van der Valk Hotel Rotterdam-Ridderkerk
Krommeweg 1, Ridderkerk

Modern hotel nabij Rotterdam, met rookvrije kamers, à la carte restaurant, brasserie en bar. Nabij Ahoy en winkelgebieden.

Bastion Hotel Barendrecht in Barendrecht Hotel
Afstand: 2,1 km7.9
Bastion Hotel Barendrecht
Van der Waalsweg 27, Barendrecht

24/7 receptie, grillrestaurant, bar, poolruimte, gratis Wi-Fi, nabij Rotterdam met ruime gratis parkeerplaats.

B&B Guesthouse Claeswael in Klaaswaal Bed and Breakfast
Afstand: 11,6 km9.9
B&B Guesthouse Claeswael
Oud-Cromstrijensedijk Westzijde 49, Klaaswaal

Bed and Breakfast Klaaswaal: comfort te midden van Hoeksche Waardse natuur, nabij molens, museum en moderne faciliteiten.

Recreation Oude Maas in Barendrecht Camping
Afstand: 2,4 km8.3
Recreation Oude Maas
Achterzeedijk 1A, Barendrecht

Recreatiepark de Oude Maas; comfortabel verblijf met jaarrond camperplaatsen, jachthaven en nabij Rotterdam, Dordrecht & Kinderdijk.

Bed and Breakfast Bets Bredenhoff Barendrecht in Barendrecht Bed and Breakfast
Afstand: 1,3 km9.1
Bed and Breakfast Bets Bredenhoff Barendrecht
Koraallaan 80, Barendrecht

Betrouwbare B&B De Vijf Bees in Barendrecht, nabij Rotterdam, met gratis parkeren, laadpaal voor EV's en goede verbinding naar Ahoy en Luxor Theater.

Hotel Restaurant 't Wissel in Numansdorp Hotel
Afstand: 13,7 km9.1
Hotel Restaurant 't Wissel
Rijksstraatweg 57, Numansdorp

Hotel Restaurant 't Wissel in Numansdorp, een knusse slaapplaats met uitzicht op de landerijen en een gevarieerde menukaart. Geschikt voor speciale diëten.

Bed & Breakfast Westmaas in Westmaas Bed and Breakfast
Afstand: 8,3 km9.9
Bed & Breakfast Westmaas
Nieuwstraat 11, Westmaas

Bed & Breakfast Westmaas, centrumlocatie, privé-ingang, Nespresso, WiFi, dichtbij bus naar Rotterdam. Minimaal 2 nachten.

B&B De Kreekkade in Heinenoord Bed and Breakfast
Afstand: 5,8 km10
B&B De Kreekkade
Kreekkade 1A, Heinenoord

B&B De Kreekkade: Comfort in Hoeksche Waard, 10 min van Rotterdam en Ahoy, voor zaken of natuur.

Informatie over Barendrecht

Barendrecht is een dynamische gemeente in het westen van Nederland, onderdeel van de provincie Zuid-Holland en onder de wettelijke jurisdictie van de metropoolregio Rotterdam Den Haag. Verscholen tussen de nabijgelegen ruimtelijke steden Rotterdam en Dordrecht, biedt Barendrecht een harmonieuze mix van stedelijke voorzieningen en landelijke sfeer. Het is een snelgroeiende satellietstad van Rotterdam, met een bevolkingsgrootte van meer dan 48.000 inwoners. Barendrecht speelt een belangrijke rol in de Nederlandse logistiek en economie door het late aanwezigheid van verschillende belangrijke spoorwegknooppunten en transportknooppunten.

De stad biedt een verscheidenheid aan recreatiemogelijkheden, waaronder het Oude Raadhuis van Barendrecht, dat dateert uit 1889. Het bevat de Historische Vereniging Barendrecht met een schat aan informatie over de lokale geschiedenis. Carnisse Grienden, een deel van het grotere Nationaal Landschap IJsselmonde, is een uniek zoetwatergetijdengebied waarin men een verscheidenheid aan flora en fauna kan vinden. Het winkelcentrum Middenbaan, de oudste en langste winkelstraat van Barendrecht, herbergt vele lokale winkels en eetgelegenheden, die een authentieke ervaring van Nederlandse gastvrijheid bieden.