Menu

11 accomodaties in Bedum

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Bedum, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel 't Gemeentehuis Bedum in Bedum Hotel
Afstand: 25 meter8.9
Hotel 't Gemeentehuis Bedum
Grotestraat 2, Bedum

Historisch pand, 17 moderne kamers met gratis WiFi en flatscreen tv. Gelegen bij Boterdiep, 15 min van Groningen.

B&B Beleef het Noorden in Sint Annen Bed and Breakfast
Afstand: 4,3 km9.7
B&B Beleef het Noorden
Hoofdweg , Sint Annen

Beleef het Noorden B&B in Groningen biedt luxe verblijven, 'Amis' & 'Amélie', met eigen sanitair, tuin, WiFi en BBQ, nabij het wad.

Restaurant de Molenaar in Onderdendam Bed and Breakfast
Afstand: 3,9 km9.7
Restaurant de Molenaar
Uiterdijk 4, Onderdendam

Restaurant de Molenaar: culinaire verrassingen in historische molen, top-score op The Fork en TripAdvisor, met aanbevelingen van Michelin en Gault Millau.

Windmill Hunsingo in Onderdendam Bed and Breakfast
Afstand: 3,9 km9.3
Windmill Hunsingo
Uiterdijk 4, Onderdendam

Molen Hunsingo: Verblijf in een unieke windmolen met restaurant, geniet van het uitzicht, parkeer gratis. Slechts 43km van Assen.

Herberg In De Valk in Middelstum Bed and Breakfast
Afstand: 6,1 km9.5
Herberg In De Valk
Burchtstraat 12, Middelstum

Herberg In de Valk: Met sfeervolle kamers, verrassingsmenu en Gault & Millau erkenning, vormt dit de ideale uitvalsbasis voor Noord-Groningen.

b&b Hoogholtje in Onderdendam Bed and Breakfast
Afstand: 4,4 km9.9
b&b Hoogholtje
Warffumerweg 16, Onderdendam

B&B Hoogholtje: Rijksmonument gelegen aan Warffumermaar in Onderdendam, met tuin, terras, steiger. Ideaal voor wandel- en fietsroutes in Groningen.

Het Ellerhoes in Bedum Bed and Breakfast
Afstand: 2,5 km9.9
Het Ellerhoes
Ellerhuizen 28, Bedum

B&B Het Ellerhoes, historisch verblijf in Ellerhuizen. Geniet in 33m² kamers met uitzicht, gratis WiFi, Nespresso en lokale ontbijtproducten.

De Rode Kapschuur in Bedum Camping
Afstand: 2,6 km9.7
De Rode Kapschuur
Ellerhuizen 26, Bedum

Natuurkampeerterrein De Rode Kapschuur: dé ideale mix van landelijke rust en bruisend Groningen, met rustpunt voor fiets- en wandeltochten.

Bed & Breakfast Woldring in Noordwolde Bed and Breakfast
Afstand: 2,5 km8.7
Bed & Breakfast Woldring
Willemsstreek 2, Noordwolde

B&B Woldring Groningen, authentieke woonboerderij te Noordwolde; wandel- & fietsroutes, nabij stad Groningen. Rookvrij, heel het jaar open.

Wigboldus, B&B Albertsmaheert in Noordwolde Bed and Breakfast
Afstand: 2,5 km9.3
Wigboldus, B&B Albertsmaheert
Wolddijk 60, Noordwolde

B&B Albertsmaheert in Noordwolde: 3 appartementen, ontbijtzaal, ideaal voor fietstochten, 8 km van Groningen.

Savanne Boerderij Verbaarum in Bedum Vakantiehuis
Afstand: 2,3 km9.9
Savanne Boerderij Verbaarum
Wolddijk 52, Bedum

Savanneboerderij Verbaarum: overnacht in safari tent bij Groningen, met wellness, in agro-ecologisch park.

Informatie over Bedum

Bedum, gelegen in de provincie Groningen in Noord-Nederland, is een historisch rijke plaats omringd met een serene landelijke charme. Het dorp is verankerd in een geschiedenis van meer dan 1.000 jaar en heeft cultuur-historische monumenten die de tand des tijds hebben weerstaan. De Walfriduskerk, een monumentale middeleeuwse kerk uit de 11e eeuw, is een vooraanstaand kenmerk van Bedum en biedt een inzicht in de rijke middeleeuwse geschiedenis van het gebied. De scheve toren van de kerk, die meer uit het lood staat dan de Toren van Pisa, is een uniek bezienswaardigheid die bezoekers uit verre oorden aantrekt.

Bedum biedt verder een vibreerend dorpelijk leven. De lokale markt, die regelmatig wordt gehouden in het centrale plein, is een hub voor lekkere streekgerechten, verse producten, handgemaakte goederen en vriendschappelijke interacties met lokale inwoners. Voor liefhebbers van natuur en buitenactiviteiten, de nabijgelegen vaarwateren en wandelroutes bieden een gevarieerde selectie van vogels en wilde flora, en \'t Bildt, een beschermde natuurrijke omgeving, toont de consumptie van land en water op zijn best. Bedum is een ware belichaming van authentieke Nederlandse landelijke allure, waarmee het een inspirerende ervaring biedt voor zowel geschiedenisliefhebbers als natuurliefhebbers.