Menu

Bodegraven - 14 resultaten

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

GR8 Hotel Bodegraven in Bodegraven Hotel
Afstand: 2,0 km8.7
GR8 Hotel Bodegraven
Gemiddelde kamerprijs : € 79.-

Moderne kamers, La Place restaurant, gemakkelijk bereikbaar via A12. Dicht bij Leiden, Den Haag, Gouda, Utrecht en Rotterdam.

Bed & Breakfast De Stalzolder in Bodegraven Bed and Breakfast
Afstand: 579 meter8.9
Bed & Breakfast De Stalzolder

Stalzolder B&B: Overnacht in een boerderij uit 1898 aan de Oude Rijn, ideaal voor wandel- en fietstochten of een stedentrip naar Gouda of Utrecht.

Chestnut Farm House & Lodge in Aarlanderveen Vakantiehuis
Afstand: 5,3 km10
Chestnut Farm House & Lodge

Chestnut Farm House & Lodge: unieke, luxueuze accommodaties voor gezinnen en volwassenen in pittoresk Aarlanderveen, dicht bij steden.

Casa aan de Plas in Nieuwkoop Bed and Breakfast
Afstand: 5,8 km10
Casa aan de Plas

Casa aan de Plas: Comfortabele B&B in Nieuwkoop met houtgestookte hottub, jacuzzi, culinaire opties en directe toegang tot wandel-, fietsroutes en boottochten.

Christina Hoeve Logies in Boskoop Appartementen complex
Afstand: 4,4 km9.3
Christina Hoeve Logies

Christina Hoeve: Authentieke boerderij in Boskoop, luxe appartementen, uitzicht op weilanden, kindvriendelijke speeltuin en hobbydieren.

Landal De Reeuwijkse Plassen in Reeuwijk Vakantiepark
Afstand: 3,1 km8.7
Landal De Reeuwijkse Plassen

Landal De Reeuwijkse Plassen: Waterwoningen met aanlegplaatsen in duurzaam park nabij Gouda, ideaal voor fiets- en vaartochten, dichtbij steden.

Bed en Breakfast Hartenlust in Bodegraven Bed and Breakfast
Afstand: 1,5 km10
Bed en Breakfast Hartenlust

Hartenlust B&B Bodegraven; romantiek, luxe & natuur. Privé buitenruimte, moderne kamers, nabij centrum en ideaal voor wandel- of fietstochten.

Marc Samsom in Zwammerdam Bed and Breakfast
Afstand: 2,7 km
Marc Samsom

Bed & Breakfast Zwammerdam: Comfort naast Natura 2000 gebied met uitgebreide voorzieningen, fietsuitleen, bagagevervoer en dagelijks ontbijt in bakkerij of tuin.

B&B Spoelhof in Boskoop Bed and Breakfast
Afstand: 3,9 km9.5
B&B Spoelhof

Bed & Breakfast Spoelhof: unieke mix van huiselijk comfort, historische charme en moderne faciliteiten in het hart van het groene Holland. Ideaal voor zowel werk als ontspanning.

GreenFloat in Boskoop Vakantiehuis
Afstand: 4,0 km9.1
GreenFloat

Unieke overnachting bij GreenFloat Boskoop, temidden van natuur en water in het Groene Hart. Luxe en comfort ontmoeten rust op het platteland.

Logeren aan de Rijn in Nieuwerbrug aan den Rijn Bed and Breakfast
Afstand: 4,3 km9.9
Logeren aan de Rijn

Logeren aan de Rijn: rustgevende B&B met uitzicht op de Rijn, privébalkon, moderne voorzieningen, gratis Wi-Fi, optioneel ontbijt en nabij lokale spots.

B&B De Meije in Nieuwkoop Bed and Breakfast
Afstand: 4,4 km10
B&B De Meije

B&B De Meije: comfort, rivierzicht, gratis WiFi, flatscreen tv, volledig uitgeruste keuken. Fietsverhuur, wandelroutes & nabijheid van BCN Rotterdam.

Hofstede Klein Kruidenburg in Bodegraven Bed and Breakfast
Afstand: 1,4 km9.7
Hofstede Klein Kruidenburg

Hofstede Klein Kruidenburg, charmant B&B in Bodegraven uit 1682, met comfortabele kamers en uitzicht op prachtige weilanden.

Nonsolovino Bed&Breakfast in Reeuwijk Bed and Breakfast
Afstand: 4,9 km9.3
Nonsolovino Bed&Breakfast

Nonsolovino in Reeuwijk: Authentieke Italiaanse keuken met verse pasta, pizza en seizoensgebonden 3/4 gangenmenu's. Wijnshop met 100+ Italiaanse wijnen!

Bodegraven

Bodegraven, gelegen in het westen van Nederland, is een pittoresk stadje erkend door haar rijke geschiedenis en culturele diversiteit. De plaats is ingebed in de provincie Zuid-Holland, tussen de steden Gouda en Alphen aan den Rijn. Een van de kenmerkende elementen van Bodegraven is de oude St. Galluskerk, een monumentaal bouwwerk uit de 16e eeuw dat de skyline van Bodegraven siert. Daarnaast kenmerkt Bodegraven zich door de aanwezigheid van vele waterwegen en groene landschappen, welke bezoekers via verschillende wandel- en fietsroutes kunnen ontdekken.

Industrieel gezien, staat Bodegraven bekend om haar bijdrage aan de Nederlandse kaas- en bierproductie. Bodegraven is de thuisbasis van de gerenommeerde Brouwerij De Molen, waar robuuste kwaliteitsbieren worden gebrouwen, en tal van gespecialiseerde kaasboerderijen. Aan de Oude Rijn bevindt zich het Kaasmuseum Bodegraven, een schatkamer van informatie voor de kaasliefhebber, die de veelzijdige geschiedenis van de Nederlandse kaasproductie tot leven brengt.