Menu

14 accomodaties in Borger

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Borger, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Restaurant Hotel Bieze in Borger Hotel
Afstand: 980 meter8.7
Restaurant Hotel Bieze
Hoofdstraat 21, Borger

Middenin Borger, omringd door bossen en wandelroutes. Nabij het Hunebed Informatiecentrum. Met café, restaurant en terras.

Lucy's Inn Eesergroen in Eesergroen Hotel
Afstand: 3,8 km9.3
Lucy's Inn Eesergroen
Dorpsstraat 2, Eesergroen

Gelegen in rustig Drenthe met 14 kamers, sfeervol restaurant, uitzicht op landschap, vlakbij Dierenpark Emmen.

Natuurkampeerterrein Borger in Drouwen Camping
Afstand: 3,3 km9.3
Natuurkampeerterrein Borger
Steenhopenweg 4, Drouwen

Camping site Borger: Heated sanitary, spacious pitches, near Boomkroonpad, tipi tents available.

De Stille Kracht in Westdorp Vakantiehuis
Afstand: 2,4 km9.9
De Stille Kracht
Schoonloërstraat 7, Westdorp

De Stille Kracht; serene groepsaccommodatie in Westdorp met workshop faciliteiten, healing massages en een wilde tuin. Dichtbij Emmen en Assen.

Tweehek Recreatie in Westdorp Vakantiehuis
Afstand: 2,2 km9.5
Tweehek Recreatie
Schoonloërstraat 4, Westdorp

Tweehek-Recreatie, toonaangevend in zomerkampen en groepsaccommodaties in NL. Biedt themakampen en groepsactiviteiten in sfeervol Drenthe.

Roompot Bospark Lunsbergen in Borger Vakantiepark
Afstand: 2,1 km8.5
Roompot Bospark Lunsbergen
Rolderstraat 11A, Borger

Bospark Lunsbergen: Prima voor alle leeftijden, met de Kids Club, midgetgolf en weelderige natuur. Probeer zeker het nabijgelegen Hunebedcentrum!

Hotel Bed & Breakfast De Poffert in Borger Bed and Breakfast
Afstand: 1,3 km9.7
Hotel Bed & Breakfast De Poffert
Hoofdstraat 87, Borger

Hotel De Poffert in Borger: geniet van comfortabele kamers, gratis wifi, ontbijt met aandacht voor allergieën en nabijheid tot het stadscentrum.

Nuuverstee in Borger Camping
Afstand: 225 meter9.5
Nuuverstee
Rolderstraat 4, Borger

Nuuverstee Camperpark en Appartementen in Drenthe; hoogwaardige kampeerervaring met natuur, comfort, uniek camperdraaiplateau en infrarood sauna.

Hunebedstee in Borger Bed and Breakfast
Afstand: 1,3 km9.5
Hunebedstee
Hunebedstraat 16, Borger

Bedandbreakfast.nl: Unieke B&B's in heel Nederland, van pittoreske Zaanse Schans tot rustgevende Veluwe. Met gegarandeerde kwaliteit voor iedere smaak.

De Zwerfkei in Borger Camping
Afstand: 1,4 km8.5
De Zwerfkei
Strengenweg 6, Borger

De Zwerfkei: mini-camping op landgoed Seubers in Drenthe. Rustig kamperen tussen bossen en velden, met ruime staanplaatsen, wifi en sanitair.

Vakantiepark Hunzedal 14 in Borger Vakantiehuis
Afstand: 1,9 km9.7
Vakantiepark Hunzedal 14
De Drift 3, Borger

Villa Bellissima: Luxe op zijn best met privézwembad, zeezicht en dichtbij levendige markten! Duik in comfort.

Farm Camping Beekdal in Borger Camping
Afstand: 2,2 km9.7
Farm Camping Beekdal
Strengenweg 11, Borger

Boerderijcamping Beekdal: Ruim kampeerterrein, hygiënische faciliteiten, verse broodservice, kantine, terras in rustieke natuur.

Hotel Restaurant Eeserhof in Ees Hotel
Afstand: 2,4 km8.9
Hotel Restaurant Eeserhof
Dorpsstraat 2, Ees

Eeserhof: geniet van de natuur van Drenthe in dit familiehotel met 30 vernieuwde kamers en een à la carte restaurant. Ideaal voor fietsers!

Landal Het Land van Bartje in Ees Vakantiepark
Afstand: 3,1 km9.1
Landal Het Land van Bartje
Buinerweg 8, Ees

Landal Het Land van Bartje: Drentse bossen ontdekken, avontureren bij de ponyranch of zand- en waterspelen bij Bartje's Boerderij!

Informatie over Borger

Borger is een schilderachtige plaats gevestigd in de Nederlandse provincie Drenthe, beroemd om het aanbieden van een rijke historische ervaring. Deze stad, gelegen in het noordoosten van Nederland, is het centrum van het grootste hunebedgebied van Nederland. De stad herbergt het Hunebedcentrum, een museum dat zich richt op de prehistorische hunebedden, daarmee een diepgaand inzicht geeft in de prehistorische cultuur en gebruiken. Bovendien heeft de regio talloze wandel- en fietsroutes door het uitgestrekte bosgebied, wat het een ideale bestemming maakt voor natuurliefhebbers.

Naast de historische schatten biedt Borger ook een scala aan moderne voorzieningen. Met diverse winkels, restaurants en eetcafés is er voor bezoekers voldoende te doen en te zien. Kuier langs de gezellige dorpswinkels of geniet van de Drentse gastvrijheid in lokale eetgelegenheden. Het staat ook bekend om zijn jaarlijkse evenementen zoals de Oermarkt, een lokale ambachtsmarkt, en het Muziekfestival van de Hondsrug, een viering van muziek en cultuur. Borger combineert zo op harmonieuze wijze verleden en heden, waardoor bezoekers een unieke en uitgebalanceerde ervaring krijgen.