Menu

8 accomodaties in Borgworm

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Borgworm, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Lomalienne in Geer Vakantiehuis
Afstand: 6,7 km9.5
Lomalienne
Rue de Ligney 27 a, Geer

Lomalienne: Thematische kamers met industriële sfeer, escape rooms, bijlwerpen, gratis Wi-Fi, en vergaderruimtes tussen Luik, Brussel en Namen.

Le Tulipier de l'Empereur in Borgworm Vakantiehuis
Afstand: 1,3 km9.3
Le Tulipier de l'Empereur
Rue Edmond de Selys-Longchamps 112, Borgworm

Le Tulipier de l'Empereur: Verblijf in het historische kasteel van Sélys-Longchamps, ideaal voor groepen tot 11 in Waremme, België.

Moulin castral de Hollogne-sur-Geer in Geer Vakantiehuis
Afstand: 4,0 km8.9
Moulin castral de Hollogne-sur-Geer
Rue du Centre 27, Geer

Moulin Castral: Geniet van gerenoveerde gîtes met Green Key label in historisch gebouw te midden van natuur. Ideaal voor evenementen, met ruime zalen.

Het Pachthof in Gingelom Hotel
Afstand: 7,0 km8.3
Het Pachthof
Thewitstraat 8, Gingelom

Het Pachthof, Borlo: Charmante vierkantshoeve in Zuid-Limburg, ideaal voor fietsers, wandelaars en zakenreizigers. Ontsnap naar historische Haspengouw.

wetterdelle vakantielogies in Heers Vakantiehuis
Afstand: 5,1 km9.1
wetterdelle vakantielogies
Opheersstraat 89, Heers

Wetterdelle vakantielogies: Drie compleet ingerichte vakantiehuizen in Haspengouw, ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Nabij Maastricht en Hasselt.

Domein Marsnil in Heers Hotel
Afstand: 5,1 km9.3
Domein Marsnil
Batsheersstraat 35, Heers

Domein Marsnil: Verblijf temidden van groene akkers en wijngaarden. Geniet van culinaire streekgerechten, huisgemaakte wijnen en dichtbijgelegen bezienswaardigheden.

Hoeve Jadoul in Brouwerijstraat Vakantiehuis
Afstand: 5,8 km9.3
Hoeve Jadoul
, Brouwerijstraat

Hoeve Jadoul: 15e-eeuwse boerderij met moderne voorzieningen in Gingelom. Geniet van spellenkamer, tuin, fruitboomgaarden, gratis fietsen en rondleidingen.

Vakantiewoning Mierzicht + wellness (*****) in Gingelom Vakantiehuis
Afstand: 5,5 km9.3
Vakantiewoning Mierzicht + wellness (*****)
Mechelsestraat 57, Gingelom

Vakantiewoning Mierzicht: Luxe 5-sterren verblijf in Haspengouw met privé wellness en perfecte fiets- en wandelmogelijkheden. Nabij historische steden.

Informatie over Borgworm

Borgworm, ook bekend als Waremme, is een stad in de provincie Luik, België. Het heeft een rijk historisch en cultureel erfgoed, waaronder de Sint-Pantaleonkerk en het kasteel van Sélys-Longchamps uit de 18e eeuw. De stad biedt een combinatie van traditionele architectuur en moderne voorzieningen, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor zowel geschiedenisliefhebbers als moderne reizigers. Het is ook de hoofdplaats van het arrondissement Borgworm, waardoor het een belangrijk administratief centrum vormt.

Borgworm heeft een strategische locatie langs de autosnelweg E40, wat gemakkelijke toegang biedt tot andere grote steden zoals Brussel en Luik. Het omliggende landschap kenmerkt zich door vruchtbare landbouwgronden en pittoreske dorpjes. De stad biedt diverse recreatieve mogelijkheden, zoals wandel- en fietsroutes die de natuurlijke schoonheid van de regio benadrukken. Met een scala aan eetgelegenheden, winkels en culturele evenementen, voldoet Borgworm aan de behoeften van een brede groep bezoekers.