Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Unieke deals hotels Bourtange

Hou jij van authentieke vestingstadjes en zoek je voordelige hotels bij Bourtange? Ontdek nu de leukste hotelaanbiedingen bij Hotels.nl! Wij hebben namelijk altijd de beste hotelovernachtingen en arrangementen voor jou klaarstaan. Dit geldt ook als je in Bourtange een hotel wilt boeken. Kijk rond en sla je slag om deze prachtige authentieke vesting in Groningen te bezichtigen tijdens een weekendje weg of een vakantie. Lees verder

De vesting verkennen en overnachten in Bourtange

Bourtange is een in oude glorie herstelde vesting die in Groningen bij de grens met Duitsland ligt. Belangrijke kenmerken zijn de stervorm van de kleine vesting, de met gras begroeide wallen, de grachten en de rode ophaalbruggen. Vele vijanden werd hier in het verleden tegengehouden. Tijdens een bezoek aan Bourtange maak je een reis door de tijd. Om de geschiedenis tot leven te brengen worden er bijvoorbeeld regelmatig spectaculaire evenementen met nagespeelde veldslagen georganiseerd. Het is echter ook heerlijk om zelf door de vesting te wandelen. Je kunt er diverse musea bezoeken, zoals Museum De Baracquen, de Kapiteinswoning en het Nieuwe Kruithuis. Onderweg kom je verder onder meer kanonnen, molens, wachthokjes, poorten en bastions tegen. Overnachten bij Bourtange is kortom een unieke ervaring.

Weekendje weg: in Bourtange overnachten

Om optimaal van de vesting te kunnen genieten is overnachten bij Bourtange echt aan te raden. De tijd zal namelijk geheid voorbij vliegen. Dan is het fijn als je op je gemak door de straatjes en langs de bijzondere winkeltjes kunt struinen. Je wilt wellicht graag even op een terrasje relaxen of lekker uit eten gaan. Dan is het ideaal als je nabij Bourtange een hotel geboekt hebt toch? Kom dus gewoon bij Bourtange overnachten en ga daarna uitgerust en vol verhalen naar huis.

Beste deals hotels in Bourtange

Overnachten in Bourtange is echt helemaal top, dus boek via onze website zo’n gave deal voor een verblijf in de hotels in Bourtange. Bekijk onze exclusieve deals en leuke arrangementen inclusief ontbijt. Heb je een klein budget en wil je in een specifiek seizoen op stap? Check dan regelmatig onze speciale seizoens sale.

Waarom een hotel in Bourtange boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Bourtange te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro