Menu

Bourtange - 10 accommodaties

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

Bed and Breakfast Bourtange in Bourtange Bed and Breakfast
Afstand: 2,0 km9.5
Bed and Breakfast Bourtange
Meestraat 6, Bourtange

Bed en Breakfast Vesting Bourtange; historisch, comfortabel verblijf in Groningse vestingstad met winkels, horeca, musea en prachtig Westerwolde.

Hotel Vesting Bourtange in Bourtange Hotel
Afstand: 2,0 km8.7
Hotel Vesting Bourtange
Willem Lodewijkstraat 33, Bourtange

Vesting Bourtange: overnacht historisch in kapitein- of soldatenkamer, geniet van moderne voorzieningen inclusief gratis wifi, centraal gelegen in een levendig vestingstadje.

Bij de Friesche Poort in Bourtange Bed and Breakfast
Afstand: 1,9 km10
Bij de Friesche Poort
Batterijenstraat 1, Bourtange

Bij de Friesche Poort B&B; historische Vesting Bourtange, uitzicht op oude synagoge, kamers met WiFi, TV en koffiezetter, inclusief ontbijt.

B&B De Konik Bourtange in Bourtange Bed and Breakfast
Afstand: 2,0 km9.5
B&B De Konik Bourtange
Boerweg 4, Bourtange

Bed & Breakfast De Konik Bourtange: Rustige verblijfplaats naast natuurgebied, rolstoelvriendelijke appartementen, jacuzzi, natuurzwemwater en duurzaam ontbijt.

Summio Vakantiepark Emslandermeer in Vlagtwedde Vakantiepark
Afstand: 5,9 km7.9
Summio Vakantiepark Emslandermeer
Laan van Westerwolde 6, Vlagtwedde

Summio Vakantiepark Emslandermeer; gezinsvriendelijk vakantiehuis optie aan het water, met wellnessbungalows, vissen en kano-mogelijkheden in Groningen.

De Hiddinghhoeve in Onstwedde Bed and Breakfast
Afstand: 7,6 km9.7
De Hiddinghhoeve
Smeerling 17, Onstwedde

Hiddingh Hoeve in Westerwolde: Combineert luxe B&B met whirlpool en moderne voorzieningen in een 19e-eeuws gebouw.

Vakantiebungalow Vlagtwedde in Vlagtwedde Vakantiehuis
Afstand: 5,2 km
Vakantiebungalow Vlagtwedde
De Vennen 233, Vlagtwedde

Holiday Bungalow Vlagtwedde: Ruime accommodatie aan meer met golf, vissen, zwembad en strand.

Boerderij De Klaproos in Onstwedde Bed and Breakfast
Afstand: 8,3 km10
Boerderij De Klaproos
Sluisweg 19, Onstwedde

Boerderij De Klaproos in natuurgebied Westerwolde: rust, natuur en comfort in sfeervolle pipowagens of boerderijkamers. Wandelen, fietsen, kanoën mogelijk.

Holiday in Emslandermeer in Vlagtwedde Vakantiehuis
Afstand: 5,3 km8.9
Holiday in Emslandermeer
Heuvelweg 26, Vlagtwedde

Ferienhaus am Emslandermeer: omarm rust in de natuur, strategisch gelegen, voor max. 6 personen met privé badsteiger en subtropisch zwembad.

Karperbungalow De Vennen 64 in Vlagtwedde Vakantiehuis
Afstand: 5,6 km10
Karperbungalow De Vennen 64
De Vennen 64, Vlagtwedde

Vakantiepark Emslandermeer: luxe bungalows in Westerwolde met toegang tot subtropisch zwembad, fietsroutes en Golfclub Westerwolde.

Informatie over Bourtange

Bourtange, gelegen in de provincie Groningen in het noordoosten van Nederland, is een vestingdorp met een rijke historische achtergrond. Gebouwd in 1593 tijdens de Nederlandse Opstand, werd de vesting strategisch ontworpen als een vijfpuntige ster, uniek voor Nederland. De strak gerestaureerde vesting is tegenwoordig een levendig openluchtmuseum dat de sfeer van de 18e eeuw ademt, inclusief authentieke woningen, kerken, molens en musea, omgeven door pittoreske grachten en hoge aarden wallen.

Jaarlijks trekt Bourtange duizenden toeristen die geïnteresseerd zijn in zijn militaire geschiedenis, architectuur en cultureel erfgoed. De manifestaties van historische veldslagen en festivals zijn een speciale trekpleister, net als zijn gevarieerde jaarlijkse evenementenagenda rond thema\'s als geschiedenis, ambachten en folklore. Bovendien biedt Bourtange moderne faciliteiten zoals restaurants, winkels en accommodaties, en grenst het aan de prachtige natuur van Westerwolde, waardoor het een perfecte bestemming is voor culturele, historische én natuurliefhebbers.