Menu

5 accomodaties in Brasschaat

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Brasschaat, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Van der Valk Hotel Dennenhof Brasschaat in Brasschaat Hotel
Afstand: 5,9 km8.5
Van der Valk Hotel Dennenhof Brasschaat
Bredabaan 940, Brasschaat

Geniet van de bosrijke omgeving, nabij wandel- en fietsroutes van Kalmthoutse Heide. Brasschaat winkelstad en Antwerpen op korte afstand.

Charme Hotel & Restaurant Klokkenhof in Brasschaat Hotel
Afstand: 6,2 km8.3
Charme Hotel & Restaurant Klokkenhof
Bredabaan 950, Brasschaat

Hotel & Restaurant Klokkenhof, ideaal gelegen in Brasschaat, biedt charmante kamers, nabij de Kalmthoutse Heide, gratis Wi-Fi en een overdekt terras om te dineren.

Bush Box in Brasschaat Vakantiehuis
Afstand: 6,5 km9.3
Bush Box
Varendreef 10, Brasschaat

Bush Box: Geniet van een tiny house midden in de natuur van Brasschaat/Kalmthout, nabij Antwerpen en Roosendaal. Ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers!

Prins Kavelhof in Brasschaat Vakantiehuis
Afstand: 793 meter8.1
Prins Kavelhof
Prins Kavelhof 80, Brasschaat

Hof van Zelzate: Seniorenwoningen met zorg in hartje Zelzate. Parkachtig domein, ruime flats met terras, fietsenstalling en dichtbij de wekelijkse markt.

Casa Ametza in Brasschaat Vakantiehuis
Afstand: 914 meter9.3
Casa Ametza
Zwembadweg 5, Brasschaat

Casa Ametza: Volledig toegankelijke huisjes in een rustige groene omgeving nabij Antwerpen. Geniet van nabijgelegen wandelroutes en culturele bezienswaardigheden.

Informatie over Brasschaat

Brasschaat is een welvarende gemeente in de provincie Antwerpen, Vlaanderen, België, bekend om haar uitgestrekte groene ruimtes en exclusieve woonwijken. De gemeente ligt op slechts 10 kilometer ten noorden van Antwerpen, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid tot stedelijke voorzieningen terwijl het rust en natuur behoudt. Brasschaat heeft diverse parken, heide en bossen, waaronder het befaamde Peerdsbos en het Park van Brasschaat, die ideaal zijn voor recreatieve activiteiten zoals wandelen, fietsen en picknicken.

Daarnaast biedt Brasschaat een rijk cultureel en historisch erfgoed, met bezienswaardigheden zoals het Kasteel van Brasschaat en verschillende art-deco-gebouwen. De gemeente heeft een gevarieerd aanbod aan restaurants, boetieks en evenementen gedurende het jaar, waaronder markten en festivals, die de lokale gemeenschap onderstrepen en bekoren. Deze elementen maken Brasschaat tot een aantrekkelijke bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar zowel ontspanning in de natuur als culturele belevingen.