Menu

17 accomodaties in Bree

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Bree, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

't Paulsenhof in Bocholt Vakantiehuis
Afstand: 4,7 km9.9
't Paulsenhof
Stramproyerweg 42, Bocholt

't Paulsenhof, Bocholt: Perfecte landelijke ontsnapping met toegang tot fiets- en ruiterpaden, nabij natuurgebieden. Inclusief Limburgs gebak bij aankomst.

B&B Dageraad in Bocholt Vakantiehuis
Afstand: 5,1 km9.7
B&B Dageraad
Oudeweg 3, Bocholt

B&B Dageraad in Bocholt: Drie sfeervolle kamers met boxsprings, lokaal tapasontbijt, fietsverhuur en nabij bezienswaardigheden zoals het Bocholter Brouwerijmuseum.

B&B De Keyartmolen in Bree Vakantiehuis
Afstand: 4,6 km9.5
B&B De Keyartmolen
Keyartstraat 4, Bree

Keyartmolen: Luxe kamers in historische watermolen in Tongerlo-Bree, Limburg. Ideaal voor fietsen, wandelen en paardrijden. Mindervaliden toegankelijk.

Kamphoeve De Melkweg in Bree Camping
Afstand: 5,5 km8.1
Kamphoeve De Melkweg
Bergstraat 19, Bree

CJT: Vind en beheer Vlaamse jeugdverblijven en kampeerterreinen. Kwaliteitsvolle ondersteuning en nieuws voor jeugdgroepen en accommodatie-uitbaters.

Duinengordel: Bivakzone Itter in Oudsbergen Camping
Afstand: 5,6 km9.7
Duinengordel: Bivakzone Itter
, Oudsbergen

**Bivakzones Solt en Itter:** Kampeer in de Duinengordel, geniet van tentenplatforms, ecologische toiletten en nabijheid van wandel- en fietspaden.

Paalkamperen Itter in Oudsbergen Camping
Afstand: 5,6 km9.3
Paalkamperen Itter
, Oudsbergen

Duinengordel: Kampeer te midden van het Nationaal Park Hoge Kempen – alleen te voet of per fiets bereikbaar! Leeftijdloos avontuur en prachtige natuur!

B&B 't Welthof in Bree Bed and Breakfast
Afstand: 1,2 km8.3
B&B 't Welthof
Roterstraat 62, Bree

B&B 't Welthof in Bree: Viersterrencomfort, huiselijke sfeer, gevarieerd ontbijt, goed onderhouden tuin. Perfect voor fiets- en wandelroutes en paardencoaching.

Mussenburghof in Bree Hotel
Afstand: 1,4 km9.3
Mussenburghof
Brugstraat 76, Bree

Hotel Mussenburghof: Sereen verblijf in Limburg met comfortabele kamers, traiteursdienst, en stalling voor paarden. Slechts 1 km van centrum Bree.

PuurHelena in Bocholt Vakantiehuis
Afstand: 2,3 km10
PuurHelena
Binkermolenstraat 1, Bocholt

Leef je Natuur: Ervaar comfort in een authentiek huis in het Kempenbroek. Geniet van natuurbelevings- en creatieve workshops, omgeven door serene landschappen.

Truyenhof in Bree Hotel
Afstand: 1,6 km9.3
Truyenhof
Truyenhofstraat 1 a, Bree

Bamp;ampB Truyenhof in Bree: Luxe kamers, wellness, op maat ontbijt, fietscafé, nabij centrum en natuurgebieden. Ideaal voor wandelaars, fietsers en ruiters.

Camping Kempenheuvel in Bree Camping
Afstand: 2,2 km8.5
Camping Kempenheuvel
Heuvelstraat 8, Bree

Kempenheuvel Camping: Geniet van luxe kampeerbungalows, verwarmd zwembad, uitstekende visvijvers en zomerse animatie in hartje Belgisch Limburg.

Familiepark Goolderheide in Bocholt Camping
Afstand: 5,4 km8.5
Familiepark Goolderheide
Bosstraat 1, Bocholt

Familiepark Camping Goolderheide in Bocholt: luxe stacaravans, Coco-tenten en Hobbit Huisjes te midden van Belgisch Limburgs moerassig landschap.

Ecolodge Over the Rainbow in Bocholt Vakantiehuis
Afstand: 5,1 km10
Ecolodge Over the Rainbow
Bosstraat , Bocholt

Ecolodge Over the Rainbow: Duurzaam verblijven in de bossen van Belgisch Limburg. Nabij Nationaal Park de Hoge Kempen en vakantiepark Goolderheide.

Jeugdverblijfcentrum Sloerodoe in Bocholt Vakantiehuis
Afstand: 5,0 km8.3
Jeugdverblijfcentrum Sloerodoe
Brogelerweg 150, Bocholt

Jeugdverblijfcentrum Sloerodoe: 20 ha speelbossen nabij Bocholt. Ideaal voor zomerkampen en groepen tot 200 personen. Nabij fiets- en wandelroutes.

Face à Face: Bed & Breakfast and Events in Bree Bed and Breakfast
Afstand: 2,4 km9.1
Face à Face: Bed & Breakfast and Events
Heuvelstraat 7, Bree

Face à Face Bed and Breakfast in Bree: Karaktervolle kamers, moderne faciliteiten, centrale locatie, uitgebreide ontbijt, en prachtige Franse tuin.

Kipdorp 39 vakantiewoning in Bree Vakantiehuis
Afstand: 2,6 km10
Kipdorp 39 vakantiewoning
Kipdorpstraat 39, Bree

Kipdorp 39: Luxueus vakantiehuis voor 6 personen in de groene omgeving van Bree en Oudsbergen. Geniet van een privébos, groot terras en moderne faciliteiten.

Het Delvenhof in Bocholt Vakantiehuis
Afstand: 6,7 km9.3
Het Delvenhof
Rietweg 41, Bocholt

Gemeente Bocholt: Vind alles over gemeentelijke diensten, lokale regelgeving, en toeristische tips. Eenvoudig toegang tot info over vergunningen, afvalinzameling en meer.

Informatie over Bree

Bree is een charmante stad in de Belgische provincie Limburg, bekend om zijn historische architectuur en natuurschoon. De stad is rijk aan cultuurhistorische monumenten, zoals het stadhuis dat dateert uit de 17e eeuw en verschillende kerken met gotische en neogotische invloeden. Daarnaast biedt de omliggende natuur tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten, waaronder wandel- en fietsroutes door het Kempens Plateau, een prachtig stuk natuurgebied dat in de omgeving ligt.

De stad Bree is ook een centrum van lokale gastronomie en ambachtelijke producten. Bezoekers kunnen genieten van streekgerechten in talrijke restaurants en proeven van lokaal gebrouwen bieren. Regelmatig worden er markten en evenementen georganiseerd die de rijke tradities van Bree in de kijker zetten, wat het één van de must-visit locaties maakt voor zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen.