Menu

11 accomodaties in Brunssum

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Brunssum, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Brunssummerheide Brunssum in Brunssum Hotel
Afstand: 3,2 km8.5
Hotel Brunssummerheide Brunssum
Rimburgerweg 52, Brunssum

Luxe appartementen en suites in bosrijk gebied, met panoramische terrassen, à la carte restaurant, en nabij golfmogelijkheden.

Kasteel Doenrade in Doenrade Hotel
Afstand: 4,6 km8.1
Kasteel Doenrade
Limpensweg 20, Doenrade

Geniet van natuurlijk lichtinval, serre met tuinzicht, uitgeruste vergaderzalen en eigen restaurant. Makkelijke toegang tot Maastricht, Roermond, Snowworld en golfbanen. Gratis parkeren beschikbaar.

Hotel Edenpark Brunssum in Brunssum Hotel
Afstand: 919 meter9.1
Hotel Edenpark Brunssum
Vijverlaan 10, Brunssum

Gelegen aan vijverpark, voldoende parkeergelegenheid, nabij fitnesscentrum, winkels, en restaurants. Huurfietsen beschikbaar.

Huize de Hommert in Hoensbroek Vakantiehuis
Afstand: 3,7 km8.1
Huize de Hommert
Hommerterweg 127, Hoensbroek

Huize de Hommert & Huize Rumpen; sfeervolle vakantiewoningen in Limburgs hart met slaapruimte voor 10. Volledig uitgerust, dichtbij Limburgse attracties.

Camping High Chaparral in Oirsbeek Vakantiepark
Afstand: 3,9 km8.9
Camping High Chaparral
Hagerweg 20, Oirsbeek

Vakantiepark High Chaparral: Luxe huizen en chalets nabij Valkenburg, Maastricht en Aken, met verwarmd zwembad, speeltuinen en sportveld.

Hommerter Hofke in Amstenrade Bed and Breakfast
Afstand: 4,1 km9.9
Hommerter Hofke
Hommerter Allee , Amstenrade

Hommerter Hofke: een mix van nostalgie en moderniteit in een 18e-eeuwse boerderij. Ontspanning in onze tuin, natuurzwemvijver of Alfa Bier nabij.

EuroParcs Brunssummerheide in Brunssum Vakantiepark
Afstand: 2,5 km8.3
EuroParcs Brunssummerheide
Akerstraat 153, Brunssum

EuroParcs Brunssummerheide in Limburg; unieke natuurervaringen met zwemvijver, speeltuinen, fietsverhuur, eetgelegenheden en nabij culturele steden.

Camping Hitjesvijver in Heerlen Camping
Afstand: 3,4 km8.3
Camping Hitjesvijver
Willem Barentszweg 101, Heerlen

Camping Hitjesvijver, Heerlen: Groene omgeving, dicht bij historisch centrum en voorzien van uniek zwembad, dierenweide en ruime accommodatie opties.

Muldermolen in Schinnen Vakantiehuis
Afstand: 5,6 km8.9
Muldermolen
Thullerkerkweg 17, Schinnen

Brasserie De Muldermolen: rustieke plek in Schinnen met culinaire hoogstandjes vlakbij Kasteel Terborgh en Amstenrade, ideaal voor wandelingen.

Bartholom in Amstenrade Camping
Afstand: 4,1 km9.1
Bartholom
Hommerterweg 288, Amstenrade

Camping Hommerter Allee: Stacaravan verhuur, zwembad en speelfaciliteiten in groene omgeving van Amstenrade, Limburg.

Rumpenerhof in Brunssum Hotel
Afstand: 1,2 km8.9
Rumpenerhof
Rumpenerstraat 60, Brunssum

Hotel Café Rumpenerhof biedt 13 gevarieerde kamers in het bruisende Parkstad, Zuid-Limburg. Inclusief gratis ontbijt, parkeren en evenementen in ons café.

Informatie over Brunssum

Brunssum, strategisch gelegen in de provincie Limburg in het Zuidoosten van Nederland, wordt gekenmerkt door de unieke mix van natuur en urbane dynamiek. Bekend om de Brunssummerheide, een uitgestrekt natuurgebied met adembenemende heidevelden, zandvlaktes en vijvers, biedt Brunssum een onovertroffen ervaring voor natuurliefhebbers. Bovendien zet het stadje zich sterk in op duurzaamheid, dit komt naar voren in de lokale overheidsinitiatieven die gericht zijn op milieuvriendelijke stadsontwikkeling.

Brunssum herbergt diverse culturele bezienswaardigheden, zoals het Schutterspark – het oudste volkspark van Limburg, en het Vijverpark, dat beschikt over enkele opmerkelijke sculpturen en kunstwerken. In het hart van de stad prijkt het kasteel Rimburg, een historisch monument uit het middeleeuws tijdperk. Het lokale gemeenschapsleven is bruisend met regelmatige evenementen, markten, en festivals die de rijke Limburgse tradities vieren. De economische infrastructuur, versterkt door de NAVO-basis Joint Force Command Brunssum, draagt bij aan de welvarendheid en het internationale karakter van de stad.