Menu

7 accomodaties in De Bilt

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in De Bilt, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht  in De Bilt Hotel
Afstand: 2,2 km8.3
Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht
De Holle Bilt 1, De Bilt

Bosrijke omgeving nabij Utrecht en Zeist. Beschikt over comfortabele kamers, restaurant, bar, terras en gratis WiFi en parkeren.

Bed and Breakfast Groenekan in Groenekan Bed and Breakfast
Afstand: 3,4 km9.9
Bed and Breakfast Groenekan
Ruigenhoeksedijk 51, Groenekan

Bed & Breakfast Groenekan: in Noorderpark, nabij Utrecht. Ideaal voor 2-4 personen, met terrassen & uitzicht op Domtoren.

Poldercamping de Kooi in Westbroek Camping
Afstand: 4,2 km9.7
Poldercamping de Kooi
Dokter Welfferweg 110, Westbroek

Poldercamping 'De Kooi': kampeer tussen windmolen en Domtoren, met privé sanitair of in zigeunerwagen.

Hotel 't Koningsbed Groenekan in Groenekan Bed and Breakfast
Afstand: 2,3 km9.5
Hotel 't Koningsbed Groenekan
Prinsenlaan 80 , Groenekan

Geniet van luxe kamers, prachtige natuur, een koninklijk ontbijt en nabijheid tot Utrecht met veel eetgelegenheden.

Boerderijcamping Hofstede de Twaalfgaarden in Westbroek Camping
Afstand: 4,3 km9.1
Boerderijcamping Hofstede de Twaalfgaarden
Korssesteeg 2A, Westbroek

Hofstede de Twaalfgaarden: Camping bij Hilversum/Loosdrecht, natuur, kindvriendelijk, fietsroutes.

Studio De Bilt in De Bilt Bed and Breakfast
Afstand: 1,7 km9.9
Studio De Bilt
Nieuwstraat 85, De Bilt

Studio De Bilt Utrecht: luxe B&B in De Bilt, 10 minuten van Utrecht. Scandinavische stijl studio's, boxspring bedden, privé badkamers, geliefd bij gasten.

B&B Overbosch in Bilthoven Bed and Breakfast
Afstand: 1,0 km10
B&B Overbosch
Parklaan 41, Bilthoven

B&B Overbosch, Bilthoven: charmant verblijf nabij Utrecht. Voorzien van comfortabele kamers, gratis WiFi, uitgebreid ontbijt en nabije natuurpaden.

Informatie over De Bilt

De Bilt, centraal gelegen in Nederland, is een plek waar natuur- en geschiedenisliefhebbers op hun plek zijn. Het omvat zes dorpen - Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Westbroek - elk met een eigen unieke sfeer en historie. Als de thuishaven van het bekende Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI), is het de kern van het Nederlandse weeronderzoek, een feit dat zijn positie als wetenschapsstad versterkt. Wandelliefhebbers hebben de kans om de Utrechtse Heuvelrug te verkennen, een prachtige heuvelachtige regio bedekt met groene bossen en open velden.

Op gebied van historie, de Sint Vituskerk is een must-visit, deze gotische kerk dateert uit de 14e eeuw en heeft een indrukwekkende 75 meter hoge toren. Naast dit nationaal erfgoed, kunt u ook de negen windmolens van de stad bewonderen, elk met hun eigen fascinerende geschiedenis. Het Van Boetzelaerpark, een historisch landschapspark, biedt zowel exploratie als ontspanning. De Bilt combineert feilloos de rust van het Hollandse plattelandsleven met rijke historische en wetenschappelijke achtergronden, waardoor het een unieke en veelzijdige bestemming is.