Menu

8 accomodaties in Dendermonde

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Dendermonde, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Domus Portus in Dendermonde Bed and Breakfast
Afstand: 143 meter9.7
Domus Portus
Dijkstraat 2, Dendermonde

Domus Portus: Sfeervolle B&B in hartje Dendermonde, dicht bij Grote Markt. Drie karaktervolle kamers, dagelijks vers ontbijt en persoonlijke service.

Casa Luna Loft in Dendermonde Hotel
Afstand: 1,2 km10
Casa Luna Loft
Sint Gillislaan 27, Dendermonde

Casa Luna Loft: Luxe loft met airco, lounge, flatscreen TV, iPad, Nespresso, dakterras met verwarmde buitendouche. Opt. ontbijtmand. €120/nacht.

Boutique Hotel Marie Marie in Dendermonde Hotel
Afstand: 219 meter9.9
Boutique Hotel Marie Marie
Kerkstraat 68, Dendermonde

Boutique hotel Marie Marie: Elegant in hart van Dendermonde, nabij stadhuis en Sint-Pieter-en-Paulusplein. Unieke kamers, meetingruimtes, nabij restaurants en winkels.

B&B Casa Verde in Dendermonde Vakantiehuis
Afstand: 1,2 km9.7
B&B Casa Verde
Sint Gillislaan 27, Dendermonde

Casa Verde: Luxe wellness met sauna, massagebaden, Hammam en ecologische zwemvijver. Perfect voor een romantisch uitje. Boek meteen en geniet van volledige discretie.

ADAMAS B&B in Dendermonde Vakantiehuis
Afstand: 1,4 km10
ADAMAS B&B
Sint Gillislaan 24, Dendermonde

Bed and Breakfast ADAMAS biedt luxe kamers in een 19e-eeuws pand in hartje Dendermonde, met gratis ontbijt, wifi en parkeergelegenheid. Vlakbij station.

Abalona Hotel & Apartments in Dendermonde Hotel
Afstand: 2,5 km9.9
Abalona Hotel & Apartments
Koebosstraat 60A, Dendermonde

**Abalona Hotel en Apartments:** Slechts 3 km van Dendermonde, biedt luxe kamers & appartementen, gratis parkeergelegenheid, en een rustgevende tuin met koivijver.

Villa Ritte in Dendermonde Vakantiehuis
Afstand: 2,8 km10
Villa Ritte
Smidsestraat 34, Dendermonde

**Villa Ritte:** Comfortabele villa in Dendermonde, vlakbij Brussels Expo en Mini-Europe. Moderne voorzieningen, gratis WiFi, parkeergelegenheid en historische charme.

B&B Sino Dendermonde in Dendermonde Vakantiehuis
Afstand: 2,9 km9.1
B&B Sino Dendermonde
Vlassenbroek 89, Dendermonde

Sleep @ SINO: Geniet van comfortabele kamers, moderne voorzieningen en heerlijke gerechten in het pittoreske Vlassenbroek dichtbij Dendermonde.

Informatie over Dendermonde

Dendermonde is een historische stad in de provincie Oost-Vlaanderen, België. De stad is gelegen aan de samenvloeiing van de rivieren Dender en Schelde en staat bekend om haar rijke architecturale erfgoed, waaronder het stadhuis en het belfort, die beide op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Bezoekers waarderen ook het gerechtsgebouw, de Sint-Alexiusbegijnhof en de Onze-Lieve-Vrouwekerk vanwege hun historische en culturele waarde. Het Ros Beiaard, een folkloristisch feest dat elke tien jaar plaatsvindt, trekt eveneens veel toeristen.

Dendermonde biedt diverse recreatieve mogelijkheden, waaronder aangename wandel- en fietsroutes langs de rivieren en door het omringende platteland. De stad heeft een levendige markt en een verscheidenheid aan restaurants en cafés die lokale gerechten serveren, wat bijdraagt aan de toeristische aantrekkelijkheid. Bovendien heeft Dendermonde een goede infrastructuur met gemakkelijke toegang tot nabijgelegen steden zoals Antwerpen en Brussel, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor het verkennen van de regio.