Menu

6 accomodaties in Diepenbeek

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Diepenbeek, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

De Ploeg in Diepenbeek Hotel
Afstand: 2,9 km8.3
De Ploeg
Steenweg 184, Diepenbeek

Hotel De Ploeg: Gezinsvriendelijke kamers met gratis Wi-Fi, dichtbij Hasselt. Verken Jenevermuseum en Japanse Tuin. Uitstekende winkel- en eetgelegenheden.

Tabibito in Genk Bed and Breakfast
Afstand: 4,7 km10
Tabibito
Godsheidestraat 5, Genk

Bamp;ampB Tabibito: In het hart van Limburg, nabij Bokrijk, ideaal voor natuur- en cultuurzoekers. Fietsverhuur, comfortabele kamers en uitstekend ontbijt.

My Secret Garden in Diepenbeek Vakantiehuis
Afstand: 3,7 km8.5
My Secret Garden
Passerelstraat 2, Diepenbeek

Vakantiewoning My Secret Garden: Geniet van rust op een 7,5 hectare domein met vijvers. Direct naast natuurgebied De Maten en nabij Hasselt en Genk.

Rootmolen in Kortessem Vakantiehuis
Afstand: 5,1 km7.9
Rootmolen
Herestraat 11, Kortessem

De Rootmolen: historische watermolen met moderne gemakken, PS3, WIFI, en EV-laadpunten in de groene omgeving van Vliermaalroot, nabij het Gallo-Romeins Museum.

Jo-Li in Diepenbeek Vakantiehuis
Afstand: 1,3 km8.3
Jo-Li
Ganzebroekstraat 13, Diepenbeek

Jo-Li Bed and Breakfast: Gezellige sfeer, verse koffie, zelfgebakken brood, nabij Bokrijk en Hoge Kempen, ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers.

Gasthof Lederhose in Diepenbeek Vakantiehuis
Afstand: 2,1 km9.1
Gasthof Lederhose
Heidestraat 55, Diepenbeek

Gasthof Lederhose: Comfortabele kamers in Diepenbeek met een gezellig eetcafé. Geniet van Oostenrijkse en Belgische gerechten. Vanaf €93/nacht incl. ontbijt.

Informatie over Diepenbeek

Diepenbeek is een gemeente in de Belgische provincie Limburg met een strategische ligging nabij de stad Hasselt. Het gebied kenmerkt zich door een evenwichtige mix van residentiële, agrarische en industriële zones, wat bijdraagt aan een dynamische lokale economie. Diepenbeek huisvest ook de Universiteit Hasselt, waardoor het een belangrijk centrum voor hoger onderwijs en onderzoek is.

Voor toeristen biedt Diepenbeek een verscheidenheid aan recreatieve mogelijkheden, zoals wandel- en fietsroutes door de omliggende natuurgebieden. Bezienswaardigheden zijn onder andere het natuurreservaat De Maten en de historische watermolen De Paenhoeve. Daarnaast zijn er diverse culturele evenementen en markten die bijdragen aan de levendige gemeenschap en de lokale cultuur laten zien.