Menu

19 accomodaties in Diksmuide

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Diksmuide, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

B&B Domein 't Eikennest in Diksmuide Vakantiehuis
Afstand: 4,2 km9.1
B&B Domein 't Eikennest
Klierstraat 1, Diksmuide

Domein ’t Eikennest: Uitzonderlijke trouwlocatie in Beerst met luxetent, bruidssuite, vakantiewoning voor 16-30 personen en serene landelijke charme.

Camperhoeve De Bonterie in Diksmuide Vakantiehuis
Afstand: 6,5 km9.7
Camperhoeve De Bonterie
Keiemdorpstraat 170, Diksmuide

Camperhoeve De Bonterie in Keiem-Diksmuide: Ervaar rust op een actieve boerderij in de Westhoek, ideaal voor wandelaars en fietsers. Bekroonde camperlocatie!

Villa Gisèle in Diksmuide Vakantiehuis
Afstand: 4,4 km9.9
Villa Gisèle
IJzerdijk 21, Diksmuide

Villa Gisèle: luxe vakantiehuis voor 8 pers. langs de IJzer in Sint-Jacobs-Kapelle. 4 slaapkamers met eigen badkamer, moderne keuken, WiFi, en haardhout.

Hotel Restaurant Stadhuis in Lo-Reninge Hotel
Afstand: 9,6 km8.7
Hotel Restaurant Stadhuis
Markt 1, Lo-Reninge

\#039;t Stadhuis: Middeleeuwse charme in Lo-Reninge met restaurant, hotel, tea-room, sauna, en feestzaal. Een ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietsvakanties.

Oude Abdij Lo in Lo-Reninge Hotel
Afstand: 9,6 km8.3
Oude Abdij Lo
Noordstraat 3, Lo-Reninge

Hotel Oude Abdij: Sfeervol hotel in historisch Lo met 60 kamers, tuin en vijver. Ideaal voor fietsers en groepen nabij IJzertoren en In Flanders Fields Museum.

Maison Arthur in Lo-Reninge Vakantiehuis
Afstand: 9,8 km10
Maison Arthur
Weststraat 22b, Lo-Reninge

Maison Arthur: Luxe vakantiewoning in Lo voor 12 personen met verwarmd zwembad, sauna, uitgebreide keuken en nabij de historische Westhoek.

B&B L'Orangerie in Lo-Reninge Bed and Breakfast
Afstand: 9,2 km9.9
B&B L'Orangerie
Ooststraat 69, Lo-Reninge

L'Orangerie te Lo: Rust, natuur, comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, zomerterras en veranda. Perfecte locatie voor een ontspannen verblijf.

Huyze Basyn in Lo-Reninge Vakantiehuis
Afstand: 10,0 km10
Huyze Basyn
Hogebrugstraat 16, Lo-Reninge

Vakantiewoning Huyze Basyn in Lo-Reninge: historische charme, luxe faciliteiten, sauna, speelzolder en nabij de kust. Perfect voor groepen en gezinnen.

Esenkasteelhoeve in Diksmuide Bed and Breakfast
Afstand: 986 meter9.9
Esenkasteelhoeve
Cardijnlaan 1b, Diksmuide

Esenkasteelhoeve in Diksmuide: overnacht in een historisch en ecologisch gastenverblijf, wandel door het weelderige park en ontdek de serene waterpartijen.

l'Heritage Reninge in Lo-Reninge Vakantiehuis
Afstand: 10,4 km9.1
l'Heritage Reninge
Dorpplaats 15, Lo-Reninge

L'Heritage, Reninge: 5 unieke gastenkamers, lokaal ontbijt, tearoom met vegan opties. Workshops en culturele recreatie in een pittoreske setting.

Herenhuis1919 in Lo-Reninge Vakantiehuis
Afstand: 10,5 km10
Herenhuis1919
Zwartestraat 1, Lo-Reninge

Herenhuis1919: Renoveren kamers in Reninge met privébadkamers, kingsize bedden. Dicht bij Sint-Rictrudiskerk en markt. Uitgebreid ontbijt en kampvuur 's avonds.

Ijzervallei in Diksmuide Vakantiehuis
Afstand: 4,3 km7.9
Ijzervallei
IJzerdijk 74, Diksmuide

Luxury Home Diksmuide - Vakantiehoeve IJzervallei: Luxe jacuzzi, uitgestrekte tuin, speeltower voor kids, dichtbij Diksmuide's historie en natuurreservaten.

Kasteelhoeve Viconia in Diksmuide Hotel
Afstand: 5,6 km8.9
Kasteelhoeve Viconia
Kasteelhoevestraat 2, Diksmuide

Kasteelhoeve Viconia: Charmant hotel in Stuivekenskerke met 15 stijlvolle kamers, historisch karakter en modern comfort, vlakbij kust en Franse grens.

Maedelstede in Lo-Reninge Camping
Afstand: 11,3 km9.1
Maedelstede
Pollinkhovestraat 42, Lo-Reninge

Hoeve Maedelstede: Ervaar rust op een actieve boerderij in Lo-Reninge. Kamperen, retrocaravans en diverse activiteiten voor gezinnen en groepen.

B&B 't Withuis in Diksmuide Bed and Breakfast
Afstand: 394 meter9.5
B&B 't Withuis
Grote Markt 33, Diksmuide

B&B ‘t Withuis, aan de Grote Markt 33 in Diksmuide, biedt 12 luxe kamers met eigen badkamer, Duitse Commanderie-muurtekeningen, en een tuin met historisch bunker-museum.

Notarishuys restaurant & Pure hotel in Diksmuide Hotel
Afstand: 110 meter9.5
Notarishuys restaurant & Pure hotel
Koning Albertstraat 39, Diksmuide

Notarishuys: Gastronomisch restaurant en luxe Pure Hotel in historisch gebouw. Geniet van een grote tuin, gratis parkeren, en nabij de IJzertoren.

Hotel Pax in Diksmuide Hotel
Afstand: 249 meter9.3
Hotel Pax
Heilig Hartplein 2, Diksmuide

Hotel Pax: Moderne esthetiek en hedendaags comfort in het hart van Diksmuide, dicht bij de IJzertoren en Dodengang. Ideale locatie voor toeristen en zakenreizigers.

Vakantiehuisje aan de IJzer in Diksmuide Vakantiehuis
Afstand: 541 meter9.5
Vakantiehuisje aan de IJzer
IJzerlaan 73, Diksmuide

Vakantiehuisje aan de IJzer: Luxe stadswoning in Diksmuide, nabij IJzertoren, Dodengang en historische begraafplaatsen. Geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen.

Hof ter Beerst in Diksmuide Vakantiehuis
Afstand: 3,2 km9.9
Hof ter Beerst
Alfons van Heestraat 75, Diksmuide

Den Ijsbol, in Beerst, biedt moderne faciliteiten, huisgemaakt roomijs, en is ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers in de Westhoek.

Informatie over Diksmuide

Diksmuide, gelegen in de provincie West-Vlaanderen, België, is een stad met een rijke geschiedenis en cultureel erfgoed, voornamelijk bekend om zijn rol tijdens de Eerste Wereldoorlog. Belangrijke bezienswaardigheden zijn de IJzertoren, een indrukwekkend monument dat dient als symbool voor vrede en Vlaamse emancipatie, en het bezoekerscentrum Westfront Nieuwpoort, dat uitgebreide informatie biedt over de gebeurtenissen in deze periode. Diksmuide’s slagvelden, loopgraven en oorlogsgraven trekken jaarlijks talloze bezoekers aan die meer willen leren over de historische betekenis van deze stad.

Naast haar historische bezienswaardigheden, biedt Diksmuide een charmante omgeving met het pittoreske Begijnhof en prachtige natuur langs de IJzer-rivier. Het museum aan de Yzer is een must-see voor geïnteresseerden in de Vlaamse geschiedenis en biedt diepgaande inzichten in het leven tijdens de oorlog. Het gebied rondom Diksmuide is ideaal voor fiets- en wandeltochten, waar bezoekers kunnen genieten van het landelijke Vlaamse landschap. De stad beschikt daarnaast over diverse eetgelegenheden en lokale markten waar bezoekers kunnen proeven van de regionale cuisine.