Menu

8 accomodaties in Dison

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Dison, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Villa Capella in Welkenraedt Vakantiehuis
Afstand: 7,9 km9.1
Villa Capella
Chaussée de Liège 53, Welkenraedt

Villa Capella: Geniet van luxe en comfort op 12 hectare in de prachtige Fagnes en Ardennen. Perfect voor familie en vrienden. Ideale nabijgelegen activiteiten.

Du soir au matin in Dison Vakantiehuis
Afstand: 2,4 km9.9
Du soir au matin
Rue Clisore 70, Dison

Du Soir au Matin: Charme, comfort, en toegankelijkheid nabij Verviers, Liège, Maastricht, en Aachen. Ideaal voor recreatief en zakelijk verblijf.

L'Atelier Bed and Breakfast in Dison Vakantiehuis
Afstand: 2,0 km9.1
L'Atelier Bed and Breakfast
Avenue du Centre 263, Dison

Lamp'Atelier Bed and Breakfast, Andrimont: Op slechts 15 mijl van Kasteel Vaalsbroek en 17 mijl van Circuit Spa-Francorchamps. Comfortabele kamers en schilderachtige omgeving!

Chateau Crawhez in Thimister-Clermont Vakantiehuis
Afstand: 7,2 km9.1
Chateau Crawhez
Crawhez 10, Thimister-Clermont

Gîtes et Bien Être: Luxe in de Ardennen met privéspa's, majestueuze parken en natuurwandelingen. Perfect voor families, evenementen en zakelijke bijeenkomsten.

Hôtel Le Midi | Hotel, Padel & Fitness in Verviers Hotel
Afstand: 1,1 km8.3
Hôtel Le Midi | Hotel, Padel & Fitness
Rue du Midi 9, Verviers

Hôtel le Midi: Moderne accommodatie met gratis WiFi, duurzame energie, padel- en badmintonbanen. Rolstoeltoegankelijk, nabij Belgische Ardennen.

La Belle Maison 1585 in Verviers Vakantiehuis
Afstand: 1,7 km10
La Belle Maison 1585
Thier de Hodimont 43, Verviers

La Belle Maison 1585: Historische gîte met sauna, jacuzzi en luxe slaapkamers. Perfect voor een romantisch uitje of ontspannen weekend met vrienden.

A la Caravelle in Herve Vakantiehuis
Afstand: 2,8 km10
A la Caravelle
Rue du Village 56, Herve

Gîte A la Caravelle biedt modern comfort in het schilderachtige Pays de Herve, ideaal voor wandelingen en lokale delicatessen zoals Herve-kaas en ambachtelijke bieren.

La Griffe À Foin in Welkenraedt Bed and Breakfast
Afstand: 6,2 km9.9
La Griffe À Foin
Counhaye 8, Welkenraedt

La Griffe à Foin: Historisch verblijf tussen Thimister en Henri-Chapelle met moderne gemakken, schilderachtig uitzicht en een houtkachel. Perfect voor 8 gasten.

Informatie over Dison

Dison is een gemeente in de provincie Luik in het oosten van België. Met een mix van stedelijke en landelijke gebieden biedt Dison een authentieke ervaring van het Waalse leven. De gemeente beschikt over diverse historische gebouwen, zoals de Sint-Fiacriuskerk en de Oude molen van Dison, die de rijke geschiedenis van de regio weerspiegelen. Daarnaast zorgt de nabijheid van de stad Verviers voor gemakkelijke toegang tot grotere stedelijke voorzieningen, terwijl Dison zelf een rustiger, meer ontspannen sfeer behoudt.

Dison biedt ook tal van recreatiemogelijkheden, waaronder groene parken en wandelroutes die uitnodigen tot verkenning van de natuurlijke omgeving. Verschillende dorpsfestivals en markten geven bezoekers de mogelijkheid om lokale cultuur en keuken te ervaren. De gemeente is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt dicht bij belangrijke snelwegen, wat het een ideale uitvalsbasis maakt voor verdere ontdekking van de regio Luik en de Ardennen.