Menu

5 accomodaties in Drachten

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Drachten, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Van der Valk Hotel Drachten in Drachten Hotel
Afstand: 2,6 km8.5
Van der Valk Hotel Drachten
Lavendelheide 4, Drachten

Sportieve opties met tennisbaan, fitnessruimte en fietsverhuur, naast bowlingcentrum. Geniet van boswandelingen en boottochten dichtbij.

Bed & Breakfast De Flecht in Nijega Bed and Breakfast
Afstand: 4,3 km9.9
Bed & Breakfast De Flecht
Eartlansreed 1, Nijega

De Flecht: Ideaal voor natuurliefhebbers, nabij 'de Alde Feanen' & Drachten. Perfect voor wandelen, fietsen & kanoën.

Bij Maus in Opeinde Bed and Breakfast
Afstand: 3,0 km9.9
Bij Maus
De Peinder Mieden 3, Opeinde

Bij Maus: Bio B&B met uitzicht op boerderijen, zelfvoorzienend, ideaal voor feesten en high tea.

de Vuurplaats in Drachten Vakantiehuis
Afstand: 2,9 km8.7
de Vuurplaats
Het Zuid 9B, Drachten

Vakantiehuis De Vuurplaats: serene rust in Friese Wouden, idyllische paden, privétuin, uitzicht op weilanden, nabij Drachten en Beetsterzwaag.

B&B Bijzonder in Drachten Bed and Breakfast
Afstand: 1,7 km10
B&B Bijzonder
Nijtap 67, Drachten

B&B Bijzonder Drachten: Ideaal voor zowel recreatie als zaken met een comfortabel aanpasbaar bed, keuken en tuin. Voorzieningen incl. wifi en parkeerplaats.

Informatie over Drachten

Drachten, gelegen in de provincie Friesland, is de op één na grootste stad van deze regio in het noorden van Nederland. Het wordt gekenmerkt door zijn levendige mix van cultuur, winkels en natuur. De stad beschikt over diverse culturele bezienswaardigheden zoals het Museum Drachten, dat bekend staat om zijn tentoonstellingen over de lokale kunstbeweging De Stijl. Het centrum van de stad, met een breed scala aan winkels, restaurants en cafés, is altijd bruisend van activiteit.

Bovendien heeft Drachten uitgebreide groenvoorzieningen en zijn er verschillende natuurparken in de nabijheid, zoals het Nationaal Park De Alde Feanen, wat een uniek veengebied met een rijke diversiteit aan flora en fauna is. Drachten biedt ook een breed scala aan watersportactiviteiten met de nabijgelegen Friese meren. Vanwege de strategische ligging van de stad, fungeert Drachten als een uitstekende basis voor het verkennen van de rest van Friesland, met zijn schilderachtige dorpen, historische steden en uitgestrekte landschappen.