Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Zorgeloos overnachten in Flevoland in hotels Dronten

Op zoek naar een fijne bestemming in een waterrijke omgeving? Laat je verrassen door de hotels in Dronten en geniet van de bijzondere natuur van de Oostvaardersplassen. In het vlakbij gelegen Lelystad ga je uitgebreid winkelen in de outlet. Lees verder

Overnachten in Dronten met volop mogelijkheden om te watersporten

De hotels in Dronten zijn een perfect startpunt voor een ontdekkingstocht in de unieke landschappen van Flevoland. De Oostvaardersplassen kenmerken zich door kilometers graslanden, moerassen, waterpartijen en rietvlaktes die talloze vogels en vlinders aantrekken. Er lopen verschillende wandelroutes in de Oostvaardersplassen, die allemaal met een aparte kleur staan aangegeven. Mooie routes zijn het Moeraspad en het Dodaarspad. Boek ook in Dronten een hotel als je graag watersport. De mogelijkheden zijn eindeloos want het Markermeer en IJsselmeer liggen vlak in de buurt. Vanaf het Ketelmeer volg je een schilderachtige vaarroute richting het Zwarte Meer, Drontermeer en Veluwemeer. Wil je met de kinderen naar Walibi Holland? Dan is een hotel in de buurt van Dronten een uitkomst. Na een actieve dag vol spannende attracties keer je terug naar een comfortabele accommodatie.

Hotel in de buurt van Dronten voor bezoek aan Lelystad

Vanuit de hotels in Dronten maak je eenvoudig een stedentrip naar Lelystad. Hier ga je uitgebreid shoppen in Batavia Stad, de outlet met ruim 150 verschillende winkels. Het winkelcentrum is gebouwd als zijnde een vestingstad, inclusief stadsmuur en stadspoorten. Een ander hoogtepunt in Lelystad is de reconstructie van het VOC-schip Batavia uit de 17e eeuw. Het schip bevindt zich in Batavialand; een oude scheepswerf vol activiteiten voor het hele gezin en een museum. Ga je als waaghals overnachten in Dronten? Maak dan een rondvlucht boven Flevoland bij Aviodrome. Ook als je met de kinderen in een hotel in Dronten of omgeving overnacht is dit museum een aanrader. Je komt hier alles te weten over de Nederlandse lucht- en ruimtevaart, aan de hand van (interactieve) tentoonstellingen en activiteiten.

Hotels Dronten: bekijk alle aanbiedingen

Zoek je in Dronten een hotel? Hotels.nl heeft de leukste deals! Boek vandaag nog een hotel in Dronten en omgeving voor een zorgeloze vakantie in Flevoland.

Waarom een hotel in Dronten boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro