Menu

4 accomodaties in Eelde

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Eelde, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Erfgoedlogies De Hooge Stukken Eelde in Eelde Bed and Breakfast
Afstand: 850 meter9.7
Hotel Erfgoedlogies De Hooge Stukken Eelde
Westerhorn 35, Eelde

Moderne appartementen, grote tuin, nabij pittoresk Eelde en bruisend Groningen, ideaal voor fiets- en wandeltochten.

B&B Bij de Pinken Eelde in Eelde Bed and Breakfast
Afstand: 313 meter9.9
B&B Bij de Pinken Eelde
Hoofdweg 55, Eelde

B&B Bij de Pinken in Eelde, biedt comfortabele kamers met luxe bedden, prive-terras en nabijheid tot lokale winkels, musea en Groningen.

Bed & Breakfast De Burcht in Bunne Bed and Breakfast
Afstand: 2,7 km10
Bed & Breakfast De Burcht
Burchtweg 2, Bunne

B&B de Burcht in Bunne: modern comfort in een houten kapschuur, jacuzzi, e-bikes en nabij Assen en Groningen voor culturele uitstapjes.

BenB Bunne in Bunne Bed and Breakfast
Afstand: 2,5 km10
BenB Bunne
Peizerweg 8A, Bunne

B&B Bunne biedt rust en comfort in het mooie Drenthe. Geniet van het uitzicht op weilanden en verken het bruisende Groningen vanuit deze duurzame verblijfsplek.

Informatie over Eelde

Eelde is een charmante plaats gelegen in de provincie Drenthe in het noorden van Nederland. Vastgelegd in een prachtig divers landschap dat varieert van schilderachtige bossen tot uitgestrekte landerijen, combineert Eelde naadloos het rustige landleven met gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen. Belangrijke bezienswaardigheden zijn onder andere het Internationaal Klompenmuseum, dat de rijke geschiedenis en traditionele ambachten van Nederland toont, evenals de Museum De Buitenplaats, een bekend centrum voor hedendaagse kunst en cultuur.

Eelde valt mede op door de aanwezigheid van Groningen Airport Eelde, waardoor het een toegankelijk middelpunt is voor nationale en internationale bezoekers. De plaats staat ook bekend om haar bloemen, in het bijzonder de waterlelie, met talrijke kwekerijen en exportbedrijven die bijdragen aan de nationale en internationale bloemensector. Eelde vormt een combinatie van comfortabele woonfaciliteiten, een dynamische zakelijke sector en rijke culturele activiteiten, wat zorgt voor een veelzijdige en aantrekkelijke bestemming voor een breed spectrum aan bezoekers.