Menu

7 accomodaties in Emmeloord

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Emmeloord, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Van der Valk Hotel Emmeloord in Emmeloord Hotel
Afstand: 2,2 km8.5
Van der Valk Hotel Emmeloord
Het Hooiveld 9, Emmeloord

Luxe 4-sterren kamers, solarium, 6 vergaderzalen, nabij Urk en Lemmer. Dicht bij Walibi Holland en natuurgebied De Weerribben.

Hotel Restaurant 't Voorhuys Emmeloord in Emmeloord Hotel
Afstand: 425 meter8.9
Hotel Restaurant 't Voorhuys Emmeloord
De Deel 20, Emmeloord

Rookvrije kamers, gratis parkeren, nabij winkels, theater en bioscoop, met goede lokale keuken en fijne ontmoetingsplaats.

Camping the Bosbad in Emmeloord Camping
Afstand: 1,2 km8.5
Camping the Bosbad
Banterweg 4, Emmeloord

Camping Het Bosbad: ruime kampeerplaatsen, knusse stacaravans, nabij Emmeloordcentrum, ideaal voor wandel- en fietstochten in de Noordoostpolder.

Appartement Mijn Ouders Bed en Breakfast Emmeloord in Emmeloord Bed and Breakfast
Afstand: 2,2 km10
Appartement Mijn Ouders Bed en Breakfast Emmeloord
Gooilaan 17A, Emmeloord

Mijn Ouders B&B; comfortabel verblijf in rustige wijk, privé ingang, aparte slaapkamer, privé badkamer en eigen terras. Winkelcentrum op 2 min. loopafstand.

Pension 't Slaaphuys in Emmeloord Bed and Breakfast
Afstand: 1,6 km9.9
Pension 't Slaaphuys
Drostlaan 40, Emmeloord

Pension 't Slaaphuys Emmeloord: Premium comfort, gratis WiFi en parkeerplaats, nabij supermarkten. Kamers met privé douches beschikbaar.

Gastvrij Schokland in Nagele Bed and Breakfast
Afstand: 6,2 km9.3
Gastvrij Schokland
Oud Emmeloorderweg 14, Nagele

Gastvrij Schokland: vakantiehuizen en B&B bij UNESCO Schokland, ideaal voor privacy en natuurtochten.

Minicamping Welkom op de boerderij in Nagele Camping
Afstand: 7,3 km9.9
Minicamping Welkom op de boerderij
Zuidwesterringweg 3-I, Nagele

MiniCamping 'Welcome to the Farm': Familiecamping met pluktuin & groente uit eigen tuin sinds 2022 in Nagele.

Informatie over Emmeloord

Emmeloord, strategisch gelegen in het hart van de provincie Flevoland, is het administratieve centrum en de grootste stad van de Noordoostpolder - een pionier in het Nederlandse landschap dat werd gecreëerd door landwinning. Structuur en planmatigheid kenmerken deze jonge stad, waarbij de Lange Nering als belangrijkste winkelstraat en de Poldertoren als een imposant herkenningspunt fungeren. Vanuit de deze voormalige watertoren, die getuigt van de technische en bouwkundige expertise van het midden van de vorige eeuw, heeft men een panoramisch zicht op de unieke gridstructuur van het stadscentrum en de uitgestrekte landbouwgronden daaromheen.

De stad is ook bekend om de exploitatie van moderne en duurzame landbouwpraktijken en draagt bij aan de voortdurende agrarische ontwikkeling van Nederland. Naast winkelen en architectuur, biedt Emmeloord een scala aan buitenactiviteiten, mede dankzij het nabijgelegen Kuinderbos en de vele waterwegen die geschikt zijn voor watersport. De vele evenementen en festivals die het hele jaar door worden georganiseerd, zoals het Tulpenfestival en de Polderrace, onderstrepen de lokale gemeenschapsgeest en benadrukken de verbondenheid met zijn land- en tuinbouw erfgoed.