Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Enschede centrum: de beste deals

Zou jij graag voordelig in één van de hotels van Enschede centrum willen verblijven? Bekijk dan gauw het aanbod met unieke deals van Hotels.nl! Wij hebben diverse leuke stedentrips voor je samengesteld waarbij je overnacht in een goedkoop hotel te Enschede. Er is van alles te zien en te doen in en om het bruisende Enschede. Kom bijvoorbeeld lekker shoppen of geniet van de vele uitgaansgelegenheden. Lees verder

Hotels in Enschede: het epicentrum van Twente verkennen

Enschede ligt niet in het midden van Twente. Toch is het echt wel het epicentrum van de regio. Wat je zoal gezien en gedaan moet hebben in deze stad? Nou, om te beginnen is een bezoek aan de Grolsch Brouwerij natuurlijk een must. Ook staat het Rijksmuseum Twenthe, met zijn grote kunstcollectie, wat ons betreft hoog op het lijstje. Verder zou je het misschien niet verwachten, maar de synagoge van Enschede is één van de mooiste synagogen van West-Europa. Dit bijzondere monumentale gebouw met zijn mooie mozaïeken, glas-in-loodramen en koepels moet je gewoon eens bewonderen. Verder mag een wandeling door de nieuwe hippe stadswijk Roombeek niet ontbreken aan je verblijf in één van de hotels in Enschede.

Verblijf in hotel in de buurt van Enschede

In en om Enschede zijn ook tal van mogelijkheden om te gaan wandelen en fietsen. Geniet bijvoorbeeld van de verschillende landgoederen in de omgeving, zoals de Hooge Boekel, ’t Stroink en Groot Brunink. Of volg een fiets-, ruiter- of mountainbikeroute door het natuurgebied van de voormalige vliegbasis Twenthe. Er is onder andere een indrukwekkend belevingspad langs oude militaire objecten. Kom het allemaal beleven en boek via ons een comfortabel hotel in de buurt van Enschede. Je zult gegarandeerd lekker goedkoop overnachten bij Enschede.

Goedkoop overnachten Enschede

Wij hebben verschillende leuke aanbiedingen voor je als je binnenkort wilt overnachten in Enschede. Boek bijvoorbeeld een goedkoop hotel te Enschede inclusief ontbijt en diner. Of kom overnachten in Enschede op basis van een uitgebreid arrangement met vele extra’s. Bekijk ons actuele aanbod met unieke deals, maak je keuze en reserveer direct via onze website.

Waarom een hotel in Enschede boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro