Menu

Etten-Leur - 5 resultaten

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

Fletcher Wellness-Hotel Trivium Etten-Leur in Etten-Leur Hotel
Afstand: 1,8 km7.7
Fletcher Wellness-Hotel Trivium Etten-Leur
Gemiddelde kamerprijs : € 74.-

Geniet van een wellness met sauna, beautysalon en afkoelzwembad. Gunstige ligging voor shopping in Breda, Roosendaal en Antwerpen.

Hotel Het Witte Paard Etten Leur in Etten-Leur Hotel
Afstand: 44 meter7.9
Hotel Het Witte Paard Etten Leur
Gemiddelde kamerprijs : € 55.-

Stijlvol restaurant, gezellig café en terras, in centrum aan park, nabij Breda en Antwerpen, vlakbij De Efteling.

Bij Ons B&B in Etten-Leur Bed and Breakfast
Afstand: 802 meter10
Bij Ons B&B

Bij Ons B&B: Ontspan in onze luxueuze 'Van Gogh' suite met privéterras, geniet van onze ontbijtservice en verken het charmante Etten-Leur, onze B&B is alle seizoenen geopend.

B&B Villa van Voss in Etten-Leur Bed and Breakfast
Afstand: 2,1 km9.5
B&B Villa van Voss

Landgoed Villa van Voss: genieten in rijksmonument uit 1895 in Etten-Leur met luxe B&B kamers en guesthouse, midden in cultuur, natuur, rust en historie.

Villa Forestier in Breda Bed and Breakfast
Afstand: 4,5 km8.7
Villa Forestier

Villa Forestier in Breda: luxe B&B bij Liesbos, ideaal voor 2-7 pers., tuin met vijverzicht, nabij centrum.

Etten-Leur

Etten-Leur, gelegen in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, is een levendige stad waar geschiedenis en modern wonen naadloos samenvloeien. Van belang is de Vincent van Gogh Informatiepunt, een belangrijke halte op de Van Goghfietsroute, waar bezoekers meer te weten kunnen komen over de tijd die de wereldberoemde kunstenaar hier heeft doorgebracht. Daarnaast huisvest de stad diverse rijksmonumenten die het rijke verleden van Etten-Leur onderstrepen, zoals het Oude Raadhuis en de imposante Molen van Etten.

Volledig geïntegreerd in het stedelijke landschap is het Winkelhart van Etten-Leur, een modern winkelcentrum met een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants en entertainment. Het omringende landschap van Noord-Brabant, bezaaid met bossen, weiden en boerderijen, biedt daarnaast uitstekende mogelijkheden voor recreatie in de buitenlucht, zoals fietsen, wandelen en vogels kijken, waardoor Etten-Leur zowel cultureel als natuurlijk veel te bieden heeft voor bezoekers.