Menu

16 accomodaties in Geel

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Geel, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Geerts in Westerlo Hotel
Afstand: 9,7 km8.5
Hotel Geerts
Grote Markt 50, Westerlo

Hotel Geerts: Erfgoed en luxe in Westerlo met kamers met tuinzicht, culinaire topgastronomie in Bistro Orangerie en veelzijdige faciliteiten voor elke gelegenheid.

Jeugdherberg Boswachtershuis in Westerlo Vakantiehuis
Afstand: 9,7 km8.7
Jeugdherberg Boswachtershuis
Papedreef 1, Westerlo

Jeugdherberg Boswachtershuis in Westerlo: Historisch pand, omgeven door natuur, met ontbijtinclusief. Ideaal voor families en groepen. Ontspanning en avontuur!

Beeltjens Bed&Breakfast: Wolf&Belle in Westerlo Bed and Breakfast
Afstand: 9,9 km9.9
Beeltjens Bed&Breakfast: Wolf&Belle
De Merodedreef 55, Westerlo

Ons Bed & Breakfast in Westerlo, België: Unieke gastenkamer met eigen sanitair, dagelijks ontbijt, schoonmaak, en nabij rustige wandel- en fietsroutes.

Kampeervereniging Heiken - Westerlo (Terra Nostra) VZW in Westerlo Camping
Afstand: 9,7 km8.9
Kampeervereniging Heiken - Westerlo (Terra Nostra) VZW
Stropersweg 2, Westerlo

Camping Heiken-Westerlo: Kampeer te midden van de groene bossen van de Kempen, met ruime standplaatsen, speelweide en nabij wandel- en fietsroutes.

B&B Lindenhof in Olen Bed and Breakfast
Afstand: 8,5 km9.9
B&B Lindenhof
Greesstraat 6, Olen

Het Lindenhof: In de Stille Kempen, ideaal voor fietsers en wandelaars. Op 25 min van Antwerpen en Hasselt. Perfect voor een citytrip met landelijke charme.

Crea Els in Westerlo Bed and Breakfast
Afstand: 6,3 km10
Crea Els
Toekomststraat 32, Westerlo

CréaEls Bed & Breakfast in Westerlo: Gezellige kamers, privé badkamers, ontbijt inbegrepen, ideaal voor natuurwandelingen en nabij steden als Antwerpen en Leuven.

Lusandre in Olen Vakantiehuis
Afstand: 5,9 km9.3
Lusandre
Eikenstraat 9, Olen

Lusandre: Luxe vakantiewoning in Olen, ideaal voor zakelijke reizigers en toeristen. Moderne voorzieningen, nabij Antwerpen, Hasselt, Eindhoven en E313.

Jeugdverblijfcentrum De Kruiskwacht in Geel Vakantiehuis
Afstand: 4,5 km6.5
Jeugdverblijfcentrum De Kruiskwacht
Kruiskwacht , Geel

De Kruiskwacht: Bosrijke accommodatie nabij Geel met faciliteiten voor groepen tot 140 personen. Dicht bij Bobbejaanland en Zilvermeer, perfect voor kampen en teambuilding.

Guesthouse De Steenberg in Geel Vakantiehuis
Afstand: 3,0 km8.7
Guesthouse De Steenberg
Tessenderloseweg 6, Geel

Guesthouse De Steenberg: Ideaal voor natuurliefhebbers en gezinnen. Geniet van stijlvolle kamers, een studio, tuin, BBQ, en nabij bezienswaardigheden zoals Bobbejaanland.

Sporta Spot Kempen in Westerlo Vakantiehuis
Afstand: 9,0 km8.3
Sporta Spot Kempen
Geneinde 2, Westerlo

Sporta Spots: 100+ sportactiviteiten in natuurlijke omgeving met slaapzalen tot premiumkamers. Perfect voor gezinnen, scholen en sportclubs. Kajakken, zeilen, meer!

Roosendaelhof in Geel Vakantiehuis
Afstand: 184 meter8.3
Roosendaelhof
Stationsstraat 50, Geel

Bamp;ampB en Bistro Roosendaelhof, Geel: Historische charme, moderne faciliteiten, prachtige tuin, nabij stadspark, culinaire topkwaliteit en lokale specialiteiten.

B&B Welcome Home in Laakdal Vakantiehuis
Afstand: 7,0 km9.7
B&B Welcome Home
Huisbroekstraat 3, Laakdal

Welcome Home B&B: Rustig gelegen, luxe kamers met moderne faciliteiten, gratis WiFi, wellness, werkruimtes, en culinaire verwennerij in landelijke stijl.

Hotel Vivaldi in Westerlo Hotel
Afstand: 4,7 km8.3
Hotel Vivaldi
Bell-Telephonelaan 4, Westerlo

Hotel Vivaldi: Geniet van een restaurant, bar, gratis wifi en vergaderruimtes in de Antwerpse Kempen. Nabij Bobbejaanland en het Reggae Festival Geel.

Bleekhoeve in Olen Vakantiehuis
Afstand: 8,2 km9.7
Bleekhoeve
De Bleek 26, Olen

Bleekhoeve: Ecologisch B&B in Olense Netevallei met omheinde tuinen voor honden, comfortabele kamers, direct toegang tot natuurgebied en heerlijk ontbijtbuffet.

Jansheyde in Geel Bed and Breakfast
Afstand: 5,6 km10
Jansheyde
Mosselgoren 53, Geel

Jansheyde: Logies met microboerderij in de Antwerpse Kempen, nabij pittoreske wandelroutes en Bobbejaanland. Rustieke B&B ervaring met 2 comfortabele slaapkamers.

B&B Hooglandhoeve in Geel Bed and Breakfast
Afstand: 3,6 km9.9
B&B Hooglandhoeve
Eindekens 63, Geel

Hooglandhoeve: Charmante B&B in een 1840-boerderij, naast natuurreservaten. Geniet van luxe kamers, biologisch badproducten, tuin, terras, en gratis Wi-Fi.

Informatie over Geel

Geel, gelegen in de provincie Antwerpen, is beroemd om zijn unieke zorgsysteem voor geesteszieken, dat teruggaat tot de middeleeuwen. De stad is bekend om de Sint-Dimpna kerk, een gotisch bouwwerk dat het stedelijke historische erfgoed vertegenwoordigt. Met een bloeiende marktplaats en verschillende jaarlijkse evenementen, biedt Geel een diepgaande blik op zowel traditie als moderne cultuur.

Daarnaast is Geel een belangrijk centrum voor onderwijs en industrie, met name vanwege de aanwezigheid van de KU Leuven-campus en diverse chemische en farmaceutische bedrijven. De stad is goed verbonden door middel van openbaar vervoer en wegennetwerken, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel toeristen als zakenreizigers.