Menu

6 accomodaties in Geldrop

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Geldrop, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

NH Geldrop in Geldrop Hotel
Afstand: 1,7 km8.1
NH Geldrop
Bogardeind 219, Geldrop

Uitgerust hotel met WiFi, sauna, binnenzwembad en Turks stoombad. Gunstig gelegen bij snelweg A67 en Eindhoven Airport.

Hotel de Gouden Leeuw Geldrop in Geldrop Appartementen complex
Afstand: 316 meter8.7
Hotel de Gouden Leeuw Geldrop
Korte Kerkstraat 46, Geldrop

Moderne kamers en brasserie, bar, zomerterras in hartje Geldrop, loopafstand van Kasteel, 10min van Eindhoven.

Hotel Nijver Geldrop in Geldrop Hotel
Afstand: 138 meter8.7
Hotel Nijver Geldrop
Heuvel 1a, Geldrop

Luxe kamers, koffie- & theefaciliteiten, flatscreen tv, vlakbij textielmuseum, kasteel, sportcentrum, winkelcentrum, Thermen en heide.

De Rulse Hoeve in Heeze Vakantiehuis
Afstand: 3,4 km9.5
De Rulse Hoeve
Rul 31, Heeze

De Rulse Hoeve biedt luxe appartementen naast Strabrechtse Heide, dichtbij Eindhoven. Perfect voor zaken of ontspanning.

Hotel Heppie in Mierlo Vakantiehuis
Afstand: 2,0 km9.1
Hotel Heppie
Patrijslaan 9, Mierlo

Hotel Heppie: veilige groepsaccommodaties in Brabant en Veluwe. Voor kinderen met zorg is er veel te doen binnen- en buitenruimtes. Fun en ontspanning gegarandeerd!

Boutique hotel Four in Geldrop Hotel
Afstand: 1,8 km9.1
Boutique hotel Four
Bogardeind 223, Geldrop

Boutique Hotel Four: Casual atmosphere, excellent cuisine, bicycle rentals.

Informatie over Geldrop

Geldrop, gelegen in de provincie Noord-Brabant in het zuiden van Nederland, is een stad die een rijke historie combineert met eigentijdse attracties. De stad, die haar oorsprong vindt in de middeleeuwen, heeft een robuust erfgoed met monumentale gebouwen zoals het Geldropse kasteel en de oude weverijen die verwijzen naar het textielverleden. Daarnaast wordt Geldrop gekenmerkt door uitgestrekte groene ruimtes met onder andere het Hulsterbroek, een prachtig natuurgebied dat een rustige ontsnapping biedt uit het stadsleven.

De stedelijke infrastructuur van Geldrop is modern en efficiënt, met uitstekende verbindingen naar grotere steden zoals Eindhoven en Maastricht. Het onderwijs in Geldrop is van hoge kwaliteit met diverse scholen die onderwijs aanbieden op verschillende niveaus. De stad bezit ook een levendige culturele scene met kunstgalerijen, musea, en tal van evenementen gedurende het hele jaar. De gunstige ligging van Geldrop, het rijke historische verleden en de moderne faciliteiten maken het een aantrekkelijke bestemming voor zowel bewoners als bezoekers.