Menu

7 accomodaties in Geleen

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Geleen, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Bastion Hotel Geleen in Geleen Hotel
Afstand: 833 meter8.5
Bastion Hotel Geleen
Rijksweg Zuid 301, Geleen

24-uurs receptie, sfeervol grillrestaurant, bar, poolruimte en gratis wifi en parkeren. Dicht bij A76 en A2, Maastricht Airport en Geleen-centrum.

B & B Emma in Geleen Bed and Breakfast
Afstand: 1,3 km9.9
B & B Emma
Peschstraat 43, Geleen

B&B Emma: een luxe verblijfsplek in historische boerenwoning, met bar, biljart en nabij NS-station Geleen-Oost en Sittard.

Fabritiushuis Vakantiewoning in Schinnen Vakantiehuis
Afstand: 5,2 km10
Fabritiushuis Vakantiewoning
Wolfhagen 155, Schinnen

Fabritiushuis: gerenoveerde vakantiewoning in Schinnen voor 16 personen. Modern comfort in historische carréhoeve; nabij Maastricht, Valkenburg.

Les Quatre Sources in Schinnen Bed and Breakfast
Afstand: 5,5 km10
Les Quatre Sources
Achter de Kerk 4, Schinnen

Les Quatre Sources B&B in Schinnen, Zuid-Limburg is een klein kasteeltje omarmd door natuur bij de Mulderplas. Biedt wellnessfaciliteiten en wandelroutes.

B&B De Korenwolf in Puth Bed and Breakfast
Afstand: 3,7 km9.5
B&B De Korenwolf
Onderste Puth 17, Puth

B&B De Korenwolf, Puth: kamers met topbedden, WiFi, AC, nabij Pieterpad & Pelgrimspad.

De Botkoel in Puth Camping
Afstand: 4,4 km9.5
De Botkoel
Kerkpad 2, Puth

Camping Botkoel, Puth: prachtige uitzichten, gypsy wagens te huur, ideaal voor wandel- en fietstochten.

Meens Bed&Breakfast in Schinnen Bed and Breakfast
Afstand: 4,4 km9.9
Meens Bed&Breakfast
Heisterbrug 111, Schinnen

Meens Bed & Breakfast: Ruime kamers, gratis WiFi, airco en moderne keuken in het hart van Zuid-Limburg.

Informatie over Geleen

Geleen, gelegen in de provincie Limburg in Nederland, is een stad met een rijke geschiedenis en diverse culturele attracties. Het beschikt over zowel historische wijken als moderne voorzieningen, waaronder variërend van pittoreske parken tot aan vooraanstaande scholen en universiteiten. Een belangrijk element in de geschiedenis van Geleen is de mijncultuur, getuige de vele oude mijnen in de omgeving, die een fascinerend inzicht bieden in de industriële ontwikkeling van de stad.

Behalve de rijke industriële geschiedenis, heeft Geleen een breed scala aan recreatie- en vrijetijdsvoorzieningen. Wandelliefhebbers kunnen de vele wandelpaden in en rond de stad verkennen, terwijl liefhebbers van kunst en cultuur hun hart kunnen ophalen in de diverse musea en het bijwonen van culturele evenementen die door het jaar heen worden georganiseerd. Met een verscheidenheid aan restaurants en winkels, biedt Geleen ook een uitstekend aanbod aan eten, drinken en winkelmogelijkheden.