Menu

6 accomodaties in Gembloers

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Gembloers, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Les 3 Clés Gembloux in Gembloux Hotel
Afstand: 702 meter8.3
Hotel Les 3 Clés Gembloux
Chaussée de Namur 17, Gembloux

24/7 receptie, huisdieren welkom, roomservice, kamers met terras & gratis Wi-Fi, grenzend aan een natuurgebied.

Ferme de Beauffaux in La Bruyère Vakantiehuis
Afstand: 4,7 km9.5
Ferme de Beauffaux
Rue de Beauffaux 40, La Bruyère

De Ferme de Beauffaux: Historisch boerderijcomplex met gîtes in Wallonië, educatieve activiteiten, en authentieke gezinsbezoeken tijdens open boerderijen weekends.

Tiny Nest in Éghezée Vakantiehuis
Afstand: 11,1 km9.7
Tiny Nest
Rue du Tilleul , Éghezée

Tiny Nest: Beleef een ecologische retreat in rustieke tiny houses in een eeuwenoude boomgaard aan de rand van Namur, vlakbij Brabant-Wallon.

Les Lodges Au Gré du Vent in Gembloux Vakantiehuis
Afstand: 4,1 km10
Les Lodges Au Gré du Vent
Chaussée de Namur 332, Gembloux

Lodge Vent d’Ouest: Luxe ontsnapping met jacuzzi, lokaal ontbijt, snellaadpunten en smart-tv, ideaal gelegen voor adembenemende zonsondergangen.

Le Pavillon du Bois de Buis in Perwez Vakantiehuis
Afstand: 7,3 km9.3
Le Pavillon du Bois de Buis
Chaussée de Charleroi 97, Perwez

Le Pavillon du Bois de Buis: Gastenkamers, zwembad, jacuzzi en barbecuehoek in een serene bosomgeving in Thorembais-Saint-Trond, Waals-Brabant.

Relay La Posterie in Gembloux Vakantiehuis
Afstand: 1,9 km9.9
Relay La Posterie
Rue de la Posterie 15, Gembloux

Relais de la Posterie: Rustiek 18e-eeuws gîte en vergaderlocatie in Sauvenière, nabij Gembloux. Nabij historische bezienswaardigheden en de Abdij van Gembloux.

Informatie over Gembloers

Gembloers, gelegen in de Waalse provincie Namen, is een stad met historische waarde en toeristische aantrekkingskracht. Het stadhuis van Gembloers, gevestigd in een voormalig klooster, is een architecturaal hoogtepunt dat teruggaat tot de 18e eeuw. De stad herbergt ook de Église Saint-Guibert, een kerk uit de 10e eeuw, en het Kasteel van Gembloers, een indrukwekkend gebouw omgeven door uitgestrekte tuinen en een park.

Naast zijn rijke geschiedenis biedt Gembloers bezoekers tal van recreatieve mogelijkheden. Het is de locatie van de Faculteit Agronomische Wetenschappen van de Universiteit van Luik, wat zorgt voor een studentvriendelijke sfeer met diverse evenementen en activiteiten. Wandelaars en fietsers kunnen genieten van de nabijgelegen Natuurpark de Pays des Collines, een gebied dat bekend staat om zijn schilderachtige landschappen en diverse flora en fauna.