Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Genieten van Brabantse stedentrip in hotels Gilze

Zin in een afwisselende stedentrip in het gezellige Brabant? De hotels in Gilze zijn een comfortabele uitvalsbasis voor een bezoek aan bruisende steden als Breda, Tilburg en Eindhoven, met elk hun eigen hoogtepunten! Lees verder

Hotels in Gilze met bezoek aan Tilburg

De hotels in Gilze liggen in het pittoreske centrum van dit Brabantse dorp. Hier bekijk je monumentale panden als de neogotische Sint-Petrus' Bandenkerk, de 19e-eeuwse stoommaalderij en het oude stadhuis uit 1912. Water aan de Warande is een fraai buitengebied in Gilze waar je ontspannen wandelingen maakt. In Gilze een hotel boeken is ideaal als je zin hebt in een dagje Tilburg, maar je niet in de drukke stad wil overnachten. In Tilburg ontdek je de statige binnenstad, beter bekend als het Dwaalgebied, en neem je een kijkje in het Textielmuseum. In de Oisterwijkse Bossen en Vennen wandel je door stille bossen en langs sprookjesachtige vennen. Een hotel in Gilze is ook een uitkomst wanneer je met de kinderen naar de Efteling wilt. In dit populaire pretpark geniet je van beroemde sprookjes en spannende attracties.

Hotel in de buurt van Gilze voor stedentrip Breda

Een hotel in de buurt van Gilze is een aanrader voor een stedentrip in Breda. Een van de hoogtepunten is de 15e-eeuwse Onze-Lieve-Vrouwekerk, waar een aantal familieleden van Hendrik III van Nassau-Breda begraven. Ook het Kasteel van Breda is prachtig. Deze 14e-eeuwse burcht doet vandaag de dag dienst als militaire kazerne en is daarom beperkt open voor het publiek. Er loopt wel een kasteelwandeling rond het terrein. In het stedelijk museum kom je alles te weten over de geschiedenis van Breda. Het Begijnhof Museum vertelt alles over het leven van de begijnen in Breda in de middeleeuwen. In Park Valkenberg, dat vlakbij het begijnhof en het Kasteel van Breda ligt, kom je tot rust.

Hotels Gilze: bekijk alle aanbiedingen

Zoek je in Gilze een hotel? Hotels.nl heeft de leukste aanbiedingen voor voordelige weekendjes weg. Al meer dan 5 miljoen boekers profiteerden van scherpe deals. Boek nu een van de hotels in Gilze en geniet binnenkort van een vakantie in het zuiden van Brabant.

Waarom een hotel in Gilze boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Gilze te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro