Menu

14 accomodaties in Grobbendonk

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Grobbendonk, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Aldhem Hotel Grobbendonk in Grobbendonk Hotel
Afstand: 2,3 km8.3
Aldhem Hotel Grobbendonk
Jagersdreef 1, Grobbendonk

Viersterrencomfort met gratis Wi-Fi, parkeergelegenheid, wellnessruimte en nabijheid van de E313 en Antwerpen.

Hotel De Zalm in Herentals Hotel
Afstand: 7,1 km7.9
Hotel De Zalm
Grote Markt 21, Herentals

De Zalm: Historisch hotel, café en restaurant op de Grote Markt in Herentals, met moderne kamers, gastronomisch restaurant en centrale ligging bij bezienswaardigheden.

Hotel Karmel in Herentals Hotel
Afstand: 7,0 km8.3
Hotel Karmel
Grote Markt 39, Herentals

Hotel Karmel: Historisch klooster in Herentals, viersterrenluxe, verwarmd zwembad, sauna, hammam, fitness en stijlvol ontbijtbuffet in hartje stad.

De Swaen in Herentals Hotel
Afstand: 7,0 km7.3
De Swaen
Belgiëlaan 1, Herentals

Hotel De Swaen in Herentals: hoogwaardige hotel- en seminarfaciliteiten nabij culturele bezienswaardigheden en natuurgebieden in de Antwerpse Kempen.

Bremdael vzw in Herentals Hotel
Afstand: 7,6 km10
Bremdael vzw
Ernest Claesstraat 62, Herentals

Bremdael: Hoogwaardig woonzorgcentrum in Herentals met moderne faciliteiten en persoonlijke zorg, op 10 minuten van winkels en 200m van openbaar vervoer.

Domein De Schuur in Herentals Camping
Afstand: 9,1 km8.7
Domein De Schuur
Pastoorsbos 35, Herentals

Camping Domein de Schuur: Geniet van de natuur in de Antwerpse Kempen met tentplaatsen, chalets, wandel- en fietsroutes en een gezellige taverne.

Bouwelhoeve - IJsbieke- Herberg 't Schuur **** in Grobbendonk Vakantiehuis
Afstand: 2,5 km8.5
Bouwelhoeve - IJsbieke- Herberg 't Schuur ****
Stationlei 42, Grobbendonk

De Bouwelhoeve: Veelzijdige accommodatie in Bouwel met brasserie, feestzaal, vergaderruimte, ruim parkeerterrein en een gezellig terras.

GSB - Short Stay in Grobbendonk Appartementen complex
Afstand: 1,9 km9.7
GSB - Short Stay
Dorp 1, Grobbendonk

GSB: Hoogwaardige appartementen en kamers in Mechelen, Grobbendonk en Essen. Perfect voor zakelijke reizen of vakanties, met WiFi, Netflix, en meer.

Loft Aan Het Water in Grobbendonk Vakantiehuis
Afstand: 3,8 km9.1
Loft Aan Het Water
Herentalsesteenweg 79, Grobbendonk

Loft aan het Water: Exclusieve Belgische loft met privé jacuzzi, sauna, en duo-massages. Ideaal voor romantische overnachting omgeven door pittoreske landschappen.

Camping De Zeven Geitjes in Vorselaar Vakantiehuis
Afstand: 3,9 km8.3
Camping De Zeven Geitjes
Heiken 37, Vorselaar

Camping De Zeven Geitjes: Ruime camperplaatsen, privésanitair, spraypark, fietsroutes en ’t Ijzermaal. Perfect gelegen in de Antwerpse Kempen.

Vakantiewoning het Rovershol @ Camping de zeven geitjes in Vorselaar Vakantiehuis
Afstand: 3,9 km9.5
Vakantiewoning het Rovershol @ Camping de zeven geitjes
Heiken 41, Vorselaar

Camping De Zeven Geitjes: Natuurgebied, luxe accommodaties, privésanitair, cafetaria, nabij Antwerpen. Fietsvriendelijk met veel bezienswaardigheden!

Droomzoet in Vorselaar Bed and Breakfast
Afstand: 4,8 km9.5
Droomzoet
Plein 7, Vorselaar

Bamp;ampB Droomzoet: Comfortabele B&B in de Kempense regio. Perfect voor fietsers, met rustige omgeving, heerlijke ontbijtmanden en faciliteiten voor bijeenkomsten.

Vakantiewoning SLIJPERIJTJE in Vorselaar Vakantiehuis
Afstand: 3,4 km9.1
Vakantiewoning SLIJPERIJTJE
Niemandshoek 6, Vorselaar

't Slijperijtje: Volledig gerenoveerd vakantiehuis in Vorselaar met moderne keuken. Perfecte uitvalsbasis voor natuur en cultuur in de provincie Antwerpen.

Hopper jeugdverblijf De Brink in Herentals Camping
Afstand: 8,1 km8.7
Hopper jeugdverblijf De Brink
Bosbergen 1, Herentals

De Brink: Ideaal voor jeugdgroepen, bosklassen en avontuurlijke activiteiten nabij Herentals. Overnacht in De Shelter of geniet van kamperen en kampvuren.

Informatie over Grobbendonk

Grobbendonk is een gemeente in de Belgische provincie Antwerpen, gelegen aan de Grote Nete. Het dorp is bekend om zijn historische kasteel, het Kasteel van Grobbendonk, en de pittoreske Sint-Lambertuskerk. De regio biedt een mix van culturele erfgoed en natuur, met diverse wandel- en fietsroutes die de groene landschappen en bezienswaardigheden verbinden. Naast historische monumenten biedt Grobbendonk ook mogelijkheden voor recreatie aan de oevers van de waterwegen.

Omliggende natuurgebieden zoals Lovenhoek en de vallei van de Kleine Nete zijn aantrekkelijk voor natuurliefhebbers en bieden rustige plekken voor wandeltochten en natuurobservatie. Grobbendonk heeft een gunstige ligging nabij Antwerpen, wat het een geschikte bestemming maakt voor een rustig verblijf met gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen. De lokale horeca en accommodaties zijn gastvrij en voorzien in de behoeften van zowel dagtoeristen als langer verblijvende gasten.