Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje watersporten in Friesland in hotels Grou

Zin in een weekendje watersporten in Friesland? De hotels in Grou zijn de perfecte uitvalsbasis om dit waterrijke dorp te ontdekken. Ook als je zin hebt in een culturele vakantie zit je hier goed, want steden als Leeuwarden, Sneek en Heerenveen liggen in de buurt. Lees verder

Hotel in Grou met ruimte voor buitenactiviteiten

Een hotel in Grou in Friesland is ideaal als je op zoek bent naar rust en ruimte in een landelijke omgeving. Dit watersportdorp heeft een fraaie ligging aan het Pikmeer, dat volop mogelijkheden biedt om te watersporten. Verblijf je in Grou in een hotel, ga dan het water op voor een ontspannen vaartocht. Je verblijft ook vlak bij Nationaal Park De Alde Feanen, bestaande uit kilometers veenmosrietlanden en diverse soorten graslanden. Dit beschermde landschap is rijk aan plantensoorten en er broeden ruim 100 verschillende vogels. Een leuke manier om het gebied te verkennen is met een traditionele Friese skûtsje. Liever wandelen als je gaat overnachten in Grou? Bij het toeristenbureau in Grou start een mooie wandeling die je meeneemt door het nationaal park.

Hotel in Grou met culturele uitstapjes in de buurt

Ook als je niet van watersporten houdt zijn hotels in Grou een aanrader. Het dorp heeft een gunstige ligging ten opzichte van een aantal historische steden. Zo bezoek je vanuit een hotel in Grou het prachtige Sneek, met zijn iconische Waterpoort uit de 15e eeuw. Het Fries Scheepvaart Museum vertelt de geschiedenis van de Friese scheepvaart tussen de 17e en 20e eeuw. Je kunt ook overnachten in Grou voor een stedentrip in Leeuwarden. De Friese hoofdstad is rijk aan monumentale panden, waaronder de 16e-eeuwse Waag, het 18e-eeuwse stadhuis en de statige Blokhuispoort uit de 19e eeuw. De scheve kerktoren Oldehove behoort tot de bekendste gebouwen in de stad. In het Fries Museum bewonder je een uitgebreide collectie aan kunst en objecten uit de provincie.

Hotels Grou: ontdek de leukste deals

Zoek je in Grou een hotel? Hotels.nl heeft de leukste aanbiedingen voor weekendjes weg in Friesland. Boek meteen een hotel in Grou in Friesland en geniet binnenkort van een waterrijk verblijf.

Waarom een hotel in Grou boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Grou te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro