Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Hazerswoude. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

De stad en het strand combineren tijdens je weekendje weg? Met de hotels in Hazerswoude verblijf je vlakbij steden als Leiden, Gouda en Rotterdam, maar ben je ook binnen een handomdraai aan de Noordzeekust. Benieuwd naar onze unieke hotel aanbiedingen? Doe dan direct inspiratie op voor een budget hotel Hazerswoude bij Hotels.nl! Lees verder

De bruisende studentenstad Leiden bezoeken nabij hotels Hazerswoude

Het Hazerswoude hotel bevindt zich vlakbij de gezellige stad Leiden. Wandel door de historische binnenstad met maar liefst 35 schilderachtige hofjes. Terwijl je een deur openslaat tussen twee woningen, kun je zomaar nietsvermoedend op een schitterend hofje staan! Verder mag je de Doelenpoort, De Waag en De Morspoort niet overslaan. Of maak in de binnenstad een rondvaart over de grachten met in totaal 88 bruggen. Kunst en cultuurliefhebbers kijken hun ogen uit tijdens het bezoek aan Leiden vlakbij het budget hotel Hazerswoude. Bezoek bijvoorbeeld Naturalis waar je oog in oog staat met T.rex Trix, of maak een reis over de wereld met allerlei verschillende culturen in het Rijksmuseum voor Volkenkunde.

Vanaf hotels Hazerswoude uitwaaien aan de kust

Na een korte rit vanaf het Hazerswoude hotel adem je de frisse zeelucht in aan de Noordzeekust. Maak samen met je geliefde een romantische strandwandeling met je blote voeten door het zand, of bouw samen met de kinderen de mooiste zandkastelen. Het uitzicht over de ruisende golven maakt dat je helemaal tot rust komt. Bij het Hazerswoude hotel liggen diverse badplaatsen in de omgeving, zoals Katwijk aan Zee, Scheveningen of Kijkduin. Hier strijk je neer op een van de sfeervolle terrassen van een strandpaviljoen voor een hapje en een drankje.

Op naar havenstad Rotterdam bij hotels Hazerswoude

Metropool Rotterdam ligt op slechts een half uur rijden vanaf de hotels bij Hazerswoude. Deze bruisende havenstad biedt voor ieder wat wils. Zo geniet je van urenlang shopplezier op de Lijnbaan of bij de Koopgoot, terwijl je je ogen uitkijkt vanwege de indrukwekkende architectuur. Zo wandel je langs de Erasmusbrug, Markthal en de Kubuswoningen. Kunst- en cultuurliefhebbers stappen binnen in de Kunsthal of Boijmans van Beuningen. Reserveer meteen je favoriete hotel in Hazerswoude op Hotels.nl om deze regio te ontdekken!

Waarom een hotel in Hazerswoude boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro