Menu

5 accomodaties in Hazerswoude

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Hazerswoude, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Vakantieboerderij De Veenderij in Hazerswoude-Dorp Vakantiehuis
Afstand: 4,5 km10
Vakantieboerderij De Veenderij
Voorweg 38, Hazerswoude-Dorp

Ervaar het rustieke charme bij Vakantieboerderij De Veenderij, perfect voor groepen van 12. Ontdek het Groene Hart, modern comfort & on-site voorzieningen.

Mariahoeve-logies Woubrugge in Woubrugge Vakantiehuis
Afstand: 4,5 km9.7
Mariahoeve-logies Woubrugge
Ofwegen 8, Woubrugge

Mariahoeve Logies in Zuid-Holland, biedt een landelijke ervaring naast de Wijde Aa, met modern ingerichte huisjes voor 4-7 personen en boerderijactiviteiten.

Camping the Freek in Hoogmade Camping
Afstand: 4,6 km8.7
Camping the Freek
Frederikskade 1, Hoogmade

Camping De Freek: Idyllische bestemming in Hoogmade met nieuwe jachthaven, gemakkelijke vaarroutes, landelijk karakter en boerderijdieren.

Lodges near the Rhine - Sustainable Residence in Hazerswoude-Rijndijk Vakantiehuis
Afstand: 1,7 km8.7
Lodges near the Rhine - Sustainable Residence
Rijndijk 255, Hazerswoude-Rijndijk

Lodges Near The Rhine: Duurzame verblijven in Hazerswoude-Rijndijk, privétuin en veranda.

Zuivel- en kampeerboerderij Veldhoeve in Zoeterwoude Camping
Afstand: 4,5 km9.1
Zuivel- en kampeerboerderij Veldhoeve
Broekweg 2, Zoeterwoude

Boerderij Veldhoeve: geniet van de landelijke rust op ons VEKABO-goedgekeurde terrein, voorzien van moderne faciliteiten en huisgemaakte zuivelproducten.

Informatie over Hazerswoude

Hazerswoude is een historisch dorp in de provincie Zuid-Holland, Nederland, en is onderdeel van de gemeente Alphen aan den Rijn. Het wordt gekenmerkt door zijn weelderige groene landschappen, charmante traditionele architectuur en reeks van buitenactiviteiten aan te bieden. Het dorp is verdeeld in twee delen, Hazerswoude-Dorp en Hazerswoude-Rijndijk, beiden gegrond in de rijke Nederlandse geschiedenis. Hazerswoude is een ideale bestemming voor degenen die op zoek zijn naar rust en stilte in het hart van de natuur, maar ook toegang willen tot voorzieningen zoals winkels, scholen en medische centra.

Bezoekers aan Hazerswoude kunnen genieten van aangename wandelingen en fietstochten langs het uitgebreide netwerk van paden en groene gebieden zoals Het Groene Hart. Daarnaast heeft het dorp een unieke variatie aan kleine winkels en lokale boerderijen waar overheerlijke verse producten worden aangeboden. Hazerswoude heeft ook een sterke gemeenschapszin, zoals blijkt uit de verschillende evenementen en festiviteiten die gedurende het jaar worden georganiseerd. Kortom, Hazerswoude is een prachtige en serene plek, beladen met de charme van het Nederlandse plattelandsleven.