Menu

6 accomodaties in Heemskerk

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Heemskerk, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Marquette Heemskerk in Heemskerk Hotel
Afstand: 759 meter8.5
Hotel Marquette Heemskerk
Marquettelaan 34, Heemskerk

Geniet van gratis parkeren, brasserie, conferentieruimtes omgeven door historische bomen op een rustig 13e eeuws landgoed.

Stayokay Heemskerk in Heemskerk Hostel
Afstand: 1,0 km8.5
Stayokay Heemskerk
Tolweg 9, Heemskerk

Genesteld in een kasteel met slotgracht, nabij strand en 25 minuten van Amsterdam. Gratis parkeren, eetgelegenheid in zicht.

Camping Noorddorperbos in Heemskerk Camping
Afstand: 2,1 km9.1
Camping Noorddorperbos
Noorddorperweg 24, Heemskerk

Camping Noorddorperbos: serene natuur op 250m van het bos, schoon sanitair, fietstoegang, 10 min naar Heemskerk strand, dichtbij Alkmaar, Haarlem & Amsterdam.

Glamping Heemskerkerduin in Heemskerk Camping
Afstand: 1,7 km10
Glamping Heemskerkerduin
Oudendijk 5, Heemskerk

Glamping Heemskerkerduin: luxe & comfort in safaritenten nabij kust. Privacy, natuur & vlakbij duinen en Heemskerkerstrand. Ideaal voor gezinsvakanties!

Aan de Knip in Heemskerk Bed and Breakfast
Afstand: 1,4 km9.9
Aan de Knip
Rosa Manussingel 102, Heemskerk

Aan de Knip: Top B&B in Heemskerk. Geniet van privacy, comfort, uitgebreid ontbijt en onze fietsen om de omgeving te verkennen!

B&B In de Wolken in Uitgeest Bed and Breakfast
Afstand: 1,8 km9.5
B&B In de Wolken
Kleis 133, Uitgeest

In de Wolken B&B Uitgeest: korte rijafstand van Amsterdam, Alkmaar. Gratis fietsen beschikbaar, nabije treinstation & busverbindingen. KvK: 68958218.

Informatie over Heemskerk

Heemskerk, gelegen in de provincie Noord-Holland, is een stad bekend om zijn rijke culturele erfgoed en natuurlijke schoonheid. De stad is bekend om zijn Heemskerkse duinen, een uitgestrekt duin- en boslandschap waar zeldzame planten en dieren te vinden zijn. Daarnaast herbergt Heemskerk historische monumenten zoals Kasteel Marquette, een 17e-eeuws kasteel omgeven door een engelse tuin, dat de grandeur van het historische Heemskerk belichaamt.

Het rijke culturele erfgoed van Heemskerk is niet beperkt tot historische monumenten. Deze stad is ook thuisbasis van diverse evenementen gedurende het jaar, waaronder de jaarmarkt, met ambachten en lokale producten, en de kortebaandraverij, een traditionele paardenrace. Met zijn verscheidenheid aan horeca aanbod, van lokale kroegjes tot hoogwaardige restaurants, biedt Heemskerk toeristen een authentieke Nederlandse ervaring. Daarnaast bieden lokale bedrijven en winkels een breed scala aan producten en diensten.