Menu

15 accomodaties in Heijenrath

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Heijenrath, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Best Western Hotel Slenaken Heijenrath in Heijenrath Hotel
Afstand: 426 meter8.3
Best Western Hotel Slenaken Heijenrath
Heijenratherweg 4, Heijenrath

Glooiend Zuid-Limburg landschap, vergezichten over Gulp-vallei en België. Ideaal voor wandelaars, fietsers. Nabij Maastricht, Aken, Valkenburg en thermaalbaden.

Hotel Heijenrath in Heijenrath Hotel
Afstand: 20 meter8.5
Hotel Heijenrath
Heijenratherweg 12, Heijenrath

Geniet van pittoreske dorpjes, grotten, kastelen en heuvels. Perfect voor wandel-, fiets- en MTB-routes. Vlakbij Valkenburg en Thermae 2000.

Landhotel Alberts Heijenrath in Heijenrath Hotel
Afstand: 45 meter9.1
Landhotel Alberts Heijenrath
Vaarzegel 2, Heijenrath

Comfortabele kamers, geweldige keuken, wellness faciliteiten. Dichtbij wandelroutes, golfbanen en Belgische grens.

Auberge de Smockelaer Heijenrath in Heijenrath Hotel
Afstand: 560 meter8.3
Auberge de Smockelaer Heijenrath
Givelderweg 2, Heijenrath

Luxe groepsaccommodaties en villa met privé zwembad en sauna in rustig Zuid-Limburg. Eigen restaurant en fietsverhuur beschikbaar.

Hotel Kreutzer in Heijenrath Hotel
Afstand: 202 meter9.1
Hotel Kreutzer
Heijenratherweg 13, Heijenrath

Hotel Kreutzer: hoogste punt in Slenaken, ideaal voor verkenners van de Mergellandroute met stijlvolle kamers en gratis Wi-Fi.

Landgoed Landsrath in Gulpen Vakantiehuis
Afstand: 1,3 km9.7
Landgoed Landsrath
Landsrade 5, Gulpen

Ruim Landgoed Landsrath in Zuid-Limburg: 5 slaapkamers, rolstoelvriendelijk, Gratis WiFi, met uitgestrekte tuin grenzend aan het bos, nabij Gulpen.

Camping Heuvelland Oaze in Heijenrath Camping
Afstand: 803 meter9.5
Camping Heuvelland Oaze
Givelderweg 4, Heijenrath

Heuvelland Oaze: ontspannen kamperen met luxe faciliteiten voor volwassenen. Geniet van verse broodjes, verwarmd sanitair en eigen rundvleesproducten.

Landgoed Karsveld in Gulpen Vakantiehuis
Afstand: 1,8 km9.7
Landgoed Karsveld
Slenakerweg 23, Gulpen

Landgoed Karsveld: luxe in Zuid-Limburg. Monumentale carréboerderij vlakbij Maastricht, perfect voor natuur- en cultuurliefhebbers.

Schaapskooi Mergelland in Epen Camping
Afstand: 1,2 km8.9
Schaapskooi Mergelland
Julianastraat 41B, Epen

Schaapskooi Mergelland: Schilderachtig verblijf in Epen met actieve natuurbeheersing, wandelroutes, lammetjesdagen en lokale culinaire genoegens.

Bungalowpark Landsrade in Gulpen Bungalowpark
Afstand: 1,2 km8.9
Bungalowpark Landsrade
Landsrade 9, Gulpen

Bungalowpark Landsrade: luxe accommodaties tot 25 pers. in Zuid-Limburgse heuvels, speeltuin & kinderboerderij, nabij fiets-, wandelroutes, en schilderachtige dorpen.

Hoeve Hazendries in Heijenrath Appartementen complex
Afstand: 738 meter9.1
Hoeve Hazendries
Landsraderweg 9, Heijenrath

Hoeve Hazendries: verblijf in monumentale gastenverblijven uit 1720, gelegen in Zuid-Limburg. Geniet van rust in het schilderachtige heuvellandschap.

Top van Epen in Epen Vakantiehuis
Afstand: 1,3 km9.3
Top van Epen
Beatrixweg 2, Epen

Top van Epen: luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg. Rook- en huisdiervriendelijk, wandelen, fietsen en wijnproeverijen. Gratis WiFi en parkeren.

Camping Heyenrade in Heijenrath Camping
Afstand: 205 meter8.7
Camping Heyenrade
Heijenratherweg 13, Heijenrath

Camping Heyenrade, landelijk gelegen in Zuid-Limburg met 180 plekken. Perfect voor natuurwandelingen, fietstochten en stadsbezoeken.

Vakantiehuis Karsveld in Gulpen Vakantiehuis
Afstand: 2,0 km8.5
Vakantiehuis Karsveld
Karsveldervoetpad 1, Gulpen

Vakwerkboerderij Karsveld, in vijfsterren natuurgebied Gulpdal, biedt geoutilleerde accommodatie voor 14 personen nabij Maastricht.

AanHetGroteBos in Beutenaken Vakantiehuis
Afstand: 1,6 km7.9
AanHetGroteBos
Beutenaken 26, Beutenaken

AanHetGroteBos in Zuid-Limburg: rustgevende vakantiehuizen nabij Maastricht, de Eifel, Ardennen en Hoge Venen. Ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Informatie over Heijenrath

Heijenrath, gelegen in de provincie Limburg, is een klein landelijk dorp op de heuveltoppen van het prachtige Plateau van Heijenrath. Met zijn hoogte, variërend van 195 tot 220 meter boven zeeniveau, is het een van de hoogst gelegen plaatsen in Nederland. De omgeving kenmerkt zich door zijn rijke, ongerepte natuur en indrukwekkende landschappen, ideaal voor wandel- en fietstochten. Heijenrath is onderscheidend door zijn traditionele witte hoevebouw, die een unieke architectonische waarde aan deze regio toevoegt.

Op cultureel gebied is Heijenrath een plaats van erfgoed en traditie. Het is particulier gefinancierd voor behoud en restauratie van de traditionele boerderijen, wat een historische charme aan het dorp geeft. Daarnaast bevinden zich in de nabijheid talrijke lokale attracties, zoals het drielandenpunt, het hoogste punt van Nederland, en de historische stad Maastricht. De lokale bevolking is gastvrij en de regio biedt een scala aan culinaire ervaringen, waardoor Heijenrath een ideale bestemming is voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers.