Menu

Heiloo - 3 resultaten

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo in Heiloo Hotel
Afstand: 2,7 km7.3
Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo
Gemiddelde kamerprijs : € 90.-

Ruime kamers, gratis WiFi, restaurant & bar. Nabij Noordzeekust, bollenvelden en Alkmaar kaasmarkt.

Romantisch verblijf Buitenliefde in Heiloo Vakantiehuis
Afstand: 1,4 km10
Romantisch verblijf Buitenliefde

Buitenliefde in Heiloo: een romantisch toevluchtsoord dichtbij winkels, restaurants, golfbanen en natuur. Luxe, gastvrijheid en lokale kennis.

Vakantie bij Boer Dekker in Heiloo Vakantiehuis
Afstand: 2,3 km9.1
Vakantie bij Boer Dekker

Boer Dekker: Luxe chalet aan het water in Heiloo, omringd door diverse boerderijdieren. Nabij golf, bos en Alkmaar's Waagplein.

Heiloo

Heiloo is een prachtig, historisch dorp gelegen in de provincie Noord-Holland, Nederland. Vermeld voor het eerst in de tiende eeuw, heeft dit dorp een sterke historische achtergrond, gekenmerkt door de 12e-eeuwse Witte Kerk en het bekende heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood. Heiloo biedt eveneens een gevarieerd cultureel aanbod met diverse kunstgaleries, ambachtelijke winkels en cafés. Vaak wordt Heiloo genoemd als een plek waar men rust en groen kan vinden, dankzij de Heilooërbossen en het Maalwaterpark.

Verder biedt Heiloo aantrekkelijke faciliteiten zoals het overdekte zwembad Het Baafje, populaire golfbanen en diverse sportverenigingen. De infrastructuur is dusdanig ontwikkeld dat het dorp gemakkelijk te bereiken is vanuit andere Nederlandse steden, wat het toegankelijker maakt voor toeristen. Het jaarlijkse muziekfestival, Heilooër Jazzfestival, trekt veel bezoekers en draagt bij aan de levendigheid van het dorp. Kortom, Heiloo is een aantrekkelijke bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar geschiedenis, cultuur en natuur in één rustige en charmante omgeving.