Menu

11 accomodaties in Hellevoetsluis

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Hellevoetsluis, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Beach Hotel Cape Helius Hellevoetsluis in Hellevoetsluis Hotel
Afstand: 1,5 km8.5
Beach Hotel Cape Helius Hellevoetsluis
Nieuwe Zeedijk 1, Hellevoetsluis

Aan het Haringvliet, bij historisch Hellevoetsluis. Met jachthaven, wandelpromenade, nabij badplaats Rockanje & diverse natuur.

Resort Città Romana Hellevoetsluis in Hellevoetsluis Bungalowpark
Afstand: 3,3 km8.5
Resort Città Romana Hellevoetsluis
Parkweg 1, Hellevoetsluis

Luxe villa's in een groen park met zwembad, sauna, restaurant en pub. Strand en duinen op loopafstand, nabij bruisend Rotterdam.

Bed & Breakfast - Landleven in Hellevoetsluis Bed and Breakfast
Afstand: 3,9 km10
Bed & Breakfast - Landleven
Langeweg 2, Hellevoetsluis

Bed & Breakfast Landleven: Privacy gewaarborgd, ideaal voor het verkennen van Hellevoetsluis.

EuroParcs Poort van Zeeland in Hellevoetsluis Vakantiepark
Afstand: 3,4 km7.9
EuroParcs Poort van Zeeland
Parkweg 2, Hellevoetsluis

EuroParcs Poort van Zeeland: Paradijs voor natuurliefhebbers in Voorne-Putten. Stranden, historische steden, Adventuredome en fietsverhuur beschikbaar.

Camping 't Weergors in Hellevoetsluis Camping
Afstand: 1,6 km9.1
Camping 't Weergors
Zuiddijk 2, Hellevoetsluis

'Camping Het Weergors' combineert kamperen en luxe vakantiehuisjes, nabij Noordzeestrand, historisch Hellevoetsluis en charmante badplaatsen.

Ferienhaus Quackstrand 649 in Hellevoetsluis Vakantiehuis
Afstand: 3,3 km6.1
Ferienhaus Quackstrand 649
Parkweg 2, Hellevoetsluis

Ferienhaus am Quackstrand: Moderne vakantiewoning in Europarc Poort van Zeeland. Voor 2-4 personen, met volledig uitgeruste keuken. Nabij Hellevoetsluis.

Vakantiehuis Huisgenoot in Hellevoetsluis Vakantiehuis
Afstand: 3,5 km10
Vakantiehuis Huisgenoot
huisje 201, Hellevoetsluis

EuroParcs Poort van Zeeland: Ruim 6-persoons chalet Hackfort met comfortabele woonkamer, open keuken, drie slaapkamers en terras. Gratis WiFi en parkeren.

Roompot Cape Helius in Hellevoetsluis Vakantiepark
Afstand: 1,4 km8.5
Roompot Cape Helius
Nieuwe Zeedijk 1, Hellevoetsluis

Cape Helius: vakantiepark in Hellevoetsluis met speciale zorgfaciliteiten, ontspanning, culinaire reizen en dierenpark bezoeken. Flexibele boeking.

Boutique Hotel De Oude Veste in Hellevoetsluis Hotel
Afstand: 1,2 km9.3
Boutique Hotel De Oude Veste
Oostzanddijk 3a, Hellevoetsluis

Oude Veste Boutique Hotel in Hellevoetsluis: 7 kamers, 2 luxe suites, strikte in- en uitchecktijden, geen huisdieren of roken toegestaan.

Vakantiepark Cape Helius 15 in Hellevoetsluis Vakantiepark
Afstand: 1,5 km10
Vakantiepark Cape Helius 15
Nieuwe Zeedijk 1, Hellevoetsluis

Cape Helius: Maritieme huizen aan het Haringvliet met modern comfort, balkon en uitzicht op de haven. Nabij stranden, musea en een winkelcentrum.

Camperplaats Zuidfront in Hellevoetsluis Camping
Afstand: 1,6 km7.1
Camperplaats Zuidfront
Zuidfront , Hellevoetsluis

't Weergors Camping: ideale uitvalsbasis voor Zuid-Holland en Zeeland, versch. camperplaatsen, servicepunt, sanitair en toegang tot cultuur & natuur.

Informatie over Hellevoetsluis

Hellevoetsluis, gelegen in de provincie Zuid-Holland in Nederland, staat bekend om zijn indrukwekkend zeevaartkundig erfgoed. De stad is een historisch bolwerk met 17e-eeuwse vestingwerken, waaronder forten, bastions en een marinehaven. Bezoekers kunnen de rijke maritieme geschiedenis van de stad ontdekken in het Nationaal Brandweermuseum en het Droogdok Jan Blanken, wat beide aansluit bij de rijke culturele identiteit van Hellevoetsluis.

Voor natuur- en watersportliefhebbers heeft Hellevoetsluis veel te bieden. De stad ligt aan het Haringvliet, een uitgestrekt wateroppervlak dat ideale omstandigheden biedt voor zeilen, vissen en andere watergebonden activiteiten. Het omringende landschap bestaat uit uitgestrekte groene weiden en duinlandschappen, waardoor het een populaire bestemming is voor vogelspotters en wandelaars. Hellevoetsluis belichaamt de charme van het Nederlandse landschap, terwijl het een rijke geschiedenis behoudt die zowel indringend als boeiend is.