Menu

11 accomodaties in Hengelo

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Hengelo, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Van der Valk Hotel Hengelo  in Hengelo Hotel
Afstand: 2,6 km8.9
Van der Valk Hotel Hengelo
Bornsestraat 400, Hengelo

Geniet van 4-sterren comfort, gratis WiFi en parkeergelegenheid, plus een sfeervol restaurant met live cooking. Toplocatie in Hengelo, dichtbij musea.

City Hotel Hengelo  in Hengelo Hotel
Afstand: 815 meter8.7
City Hotel Hengelo
B.P. Hofstedestraat 50, Hengelo

Geniet van thematische kamers en handige nabijheid van het treinstation, musea, winkels, schouwburg en restaurants.

Boutique Hotel ’t Lansink in Hengelo Hotel
Afstand: 357 meter9.3
Boutique Hotel ’t Lansink
C.T. Storkstraat 18, Hengelo

Luxe hotel met Michelinster-restaurant, gelegen in historisch Tuindorp. Nabij winkels, musea en station.

Mini Camping Twekkelo in Hengelo Camping
Afstand: 3,4 km7.9
Mini Camping Twekkelo
Twekkelerweg 347a, Hengelo

Mini Camping Twekkelo: Groene camping nabij Hengelo en Enschede, met mogelijkheid tot verblijf in unieke Woha-li Tipi of ingerichte woonwagen. Ideaal voor evenementen.

tipi verhuur en verkoop woha-li mini camping Twekkelo in Hengelo Camping
Afstand: 3,4 km7.3
tipi verhuur en verkoop woha-li mini camping Twekkelo
Twekkelerweg 347A, Hengelo

Woha-li: Authentiek kamperen in Tipi tenten bij Mini Camping Twekkelo, nabij Hengelo en Enschede. Ook ideaal voor bruiloften en familiebijeenkomsten.

V.O.F. Camping Zwaaikom in Hengelo Camping
Afstand: 2,8 km8.3
V.O.F. Camping Zwaaikom
Kettingbrugweg 60, Hengelo

Camping de Zwaaikom: keuze uit vaste staanplaatsen en verhuuraccommodaties. Met kindervoorzieningen, WiFi, wasserette, dichtbij Hengelo en Enschede.

Bed & Breakfast Het Goede Gemoed in Enschede Bed and Breakfast
Afstand: 4,3 km10
Bed & Breakfast Het Goede Gemoed
Bosweg 179, Enschede

Beleef Het Goede Gemoed, rustige cottage nabij Enschede. Geniet van 3000m2 tuin, comfortabele slaapkamers en moderne keuken. Veilig en duurzaam.

Villa Beldershoek B&B in Hengelo Bed and Breakfast
Afstand: 2,5 km9.5
Villa Beldershoek B&B
Pruisische Veldweg 254, Hengelo

B&B Villa Beldershoek: Luxe kamers, sauna, dichtbij Kristalbad & Enschede. Honden welkom.

Stravinsky eten · drinken · slapen in Hengelo Hotel
Afstand: 690 meter8.3
Stravinsky eten · drinken · slapen
Burgemeester Jansenplein 20, Hengelo

Stravinsky Hengelo: uw culinaire bestemming waar dieet- en allergievriendelijke opties samenkomen met stijlvol comfort in hartje Hengelo.

Wapen van Hengelo in Hengelo Hotel
Afstand: 784 meter8.5
Wapen van Hengelo
Parallelweg Ls 2a, Hengelo

Het Wapen van Hengelo: karakteristieke ontmoetingsplek met 12 unieke suites. Perfect voor sfeervol dineren, trouwen en evenementen, 7 dagen per week.

Eulerhook in Hengelo Camping
Afstand: 2,7 km9.1
Eulerhook
Vöckersweg 19, Hengelo

Camperplaats Eulerhook in landelijk Twente: ideale uitvalsbasis voor natuurtochten, dichtbij steden als Hengelo en Enschede, op historisch erf met Jersey koeien.

Informatie over Hengelo

Hengelo, gelegen in de provincie Overijssel, is een dynamische stad met een rijke industriële erfenis. De stad kende een snelle groei tijdens de industriële revolutie als toonaangevend centrum voor textiel- en metaalindustrie en de sporen hiervan zijn vandaag de dag nog goed zichtbaar. Hengelo staat bekend om zijn talrijke monumenten van industrieel erfgoed, waaronder het historische fabriekscomplex Hazemeijer Hengelo, omgevormd tot een innovatieve locatie voor creatieve bedrijven. Het Techniekmuseum HEIM is een belangrijke trekpleister voor zowel volwassenen als kinderen en biedt een diepgaande kijk op de technische en industriële ontwikkeling van de stad en de regio.

Hengelo is ook een groene stad met talrijke parken die zorgen voor ontspanning en recreatie. Het Prins Bernhardplantsoen, gelegen in het hart van Hengelo, is een levendig stadspark dat een ontmoetingsplaats biedt voor bewoners en bezoekers, met prachtige tuinen, speelgebieden en evenementen gedurende het hele jaar. Van hieruit is het stadscentrum gemakkelijk bereikbaar waar bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan winkels, restaurants en cafés. Door de aanwezigheid van uitstekende openbaar vervoersverbindingen is Hengelo een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de grotere Twente regio. Hengelo biedt een combinatie van stedelijke dynamiek en landelijke rust wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor diverse bezoekers.