Menu

8 accomodaties in Herk-de-Stad

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Herk-de-Stad, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

de Borgerij in Geetbets Vakantiehuis
Afstand: 5,5 km9.7
de Borgerij
Hulsbeekstraat 110, Geetbets

Vakantiewoning De Borgerij: 4-sterren comfort in het rustieke Hageland, ideaal voor natuur- en geschiedenisliefhebbers. Fiets- en familievriendelijk.

Bed & Bets in Geetbets Vakantiehuis
Afstand: 5,5 km9.9
Bed & Bets
Hulsbeekstraat 127, Geetbets

Bed & Bets: Gezellige vakantiewoning voor 7, huisdiervriendelijk, nabij Diest. Geniet van natuur bij Het Vinne en Schulensmeer. Authentiek en modern comfort.

Hoeve Hulsbeek in Geetbets Vakantiehuis
Afstand: 5,5 km10
Hoeve Hulsbeek
Hulsbeekstraat 124, Geetbets

Hoeve Hulsbeek: Vakantiestudio op gerenoveerde boerderij met weiden, fruitbomen, dieren en een bloemenweide in Geetbets. Rust, natuur en duurzaamheid.

B&B Elzartwinning in Hasselt Bed and Breakfast
Afstand: 5,0 km9.5
B&B Elzartwinning
Herkkantstraat 60, Hasselt

Elzart Winning in Stevoort: Geniet van luxe wellnessfaciliteiten, een restaurant in de historische Elzartmolen, en wandel- en fietsmogelijkheden langs de Herk.

Vakantiewoning De Zilveren Helm in Halen Vakantiehuis
Afstand: 4,6 km9.5
Vakantiewoning De Zilveren Helm
Lanciersstraat 46, Halen

**Vakantiewoning De Zilveren Helm:** Comfortabel en fietsvriendelijk in Limburg. Tuinterras met uitzicht op de Mettenberg, ideaal voor fietsroutes en wandelingen.

Bed'n Blues in Halen Vakantiehuis
Afstand: 3,8 km10
Bed'n Blues
Generaal de Wittestraat 11, Halen

Bed 'n Blues: Rustige vakantiewoning in het hart van Halen met gratis internet, moderne keuken, zonneterras, nabij winkels en sportfaciliteiten.

Wellness Bed and Breakfast De Zevenslaper Geetbets in Geetbets Hotel
Afstand: 8,1 km9.5
Wellness Bed and Breakfast De Zevenslaper Geetbets
Glabbeekstraat 142, Geetbets

Geniet van privé wellness-voorzieningen, een rustige setting in het landelijk Hageland en nabijgelegen steden Diest en St-Truiden.

Delighted, Coaching met paarden te Limburg in Nieuwerkerken Vakantiehuis
Afstand: 6,5 km10
Delighted, Coaching met paarden te Limburg
Opperstraat 56, Nieuwerkerken

Delighted: 2 hectare rust en natuur met coaching, overnachtingen en paardrijden. Perfect voor persoonlijke groei. Gelegen in Nieuwerkerken, nabij Hasselt.

Informatie over Herk-de-Stad

Herk-de-Stad is een kleine stad in de Belgische provincie Limburg, gekenmerkt door een rijk historisch erfgoed en een rustige, landelijke omgeving. De stad herbergt diverse monumenten zoals de Sint-Martinuskerk, die dateert uit de 14e eeuw, en het stadhuis, een voorbeeld van classicistische architectuur uit de 18e eeuw. Het natuurreservaat Schulensbroek biedt bezoekers de kans om te genieten van diverse wandel- en fietsroutes door een uniek moeraslandschap, terwijl het bekroonde museum \'De Kolonie\' de geschiedenis van de lokale land- en tuinbouw belicht.

Herk-de-Stad biedt daarnaast een reeks culturele en recreatieve activiteiten. Van traditionele marktdagen tot lokale festivals, er heerst een levendige gemeenschapssfeer die zowel inwoners als bezoekers aantrekt. Bovendien ligt Herk-de-Stad strategisch nabij grotere steden zoals Hasselt en Diest, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor verkenning van de omliggende regio. Toeristen kunnen genieten van de authentieke Vlaamse keuken in de plaatselijke eetgelegenheden, wat bijdraagt aan een volledig en verrijkend bezoek.