Menu

6 accomodaties in Hoeilaart

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Hoeilaart, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Soret in Overijse Hotel
Afstand: 3,0 km8.5
Hotel Soret
, Overijse

Hotel Soret: Hoogwaardige kamers nabij Zaventem en Sonian Forest. Wellnesscentrum, binnenzwembad, fitnessruimte en Restaurant Istas. Perfect voor zaken en ontspanning!

Hotel panorama in Overijse Hotel
Afstand: 2,2 km8.1
Hotel panorama
Hengstenberg 77, Overijse

Hotel Panorama: Modern ingerichte kamers met gratis WiFi, een trendy restaurant, een gezellige bar, 12 tennisbanen, 2 Padel-velden en ruime parkeergelegenheid.

B&B Hippo-Droom in Hoeilaart Bed and Breakfast
Afstand: 2,4 km8.3
B&B Hippo-Droom
Tumulidreef 7, Hoeilaart

Bamp;ampB Hippo-Droom in het Zoniënwoud, nabij Brussel: luxe kamers, suites, vergaderruimte, privé tuin, terras en weide. Perfect voor ontspanning of zakelijke evenementen.

Hotel Groenendaal in Hoeilaart Hotel
Afstand: 1,7 km8.3
Hotel Groenendaal
Groenendaalsesteenweg 145, Hoeilaart

Hotel Groenendaal: Rustige accommodatie op 15 km van Zaventem, 8 minuten van het centrum, met terras, tuin, restaurant en luxe kamers door Marianne Michiels.

b&b Huize Dumberg in Hoeilaart Hotel
Afstand: 571 meter9.7
b&b Huize Dumberg
Groenendaalsesteenweg 25, Hoeilaart

Huize Dumberg: Charmante B&B in belle époque woning, vlakbij Zoniënwoud en Brussel. Comfortabele kamers, artisanal ontbijt, en Oxford fietsverhuur.

Dolce La Hulpe Brussels in La Hulpe Hotel
Afstand: 2,8 km8.7
Dolce La Hulpe Brussels
Chaussée de Bruxelles 135, La Hulpe

Dolce La Hulpe Brussels: Luxe kamers, spa Cinq Mondes, culinaire hoogstandjes, en evenementenruimtes te midden van het Zoniënwoud nabij Brussel.

Informatie over Hoeilaart

Hoeilaart is een pittoresk dorp gelegen in de provincie Vlaams-Brabant, vlakbij Brussel. Het staat bekend om zijn rijke geschiedenis in de druiventeelt, een traditie die teruggaat tot de 19e eeuw. De nabijgelegen groene zones van het Zoniënwoud bieden volop mogelijkheden voor wandel- en fietsroutes, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor natuurliefhebbers. Daarnaast beschikt Hoeilaart over diverse horeca- en winkelgelegenheden, waar bezoekers kunnen genieten van lokale specialiteiten en gastvrijheid.

De gemeente organiseert jaarlijks evenementen waarbij de druiventeelt en andere lokale tradities centraal staan, wat een authentieke ervaring biedt voor toeristen. Het cultuurcentrum van Hoeilaart biedt een variëteit aan culturele activiteiten en optredens, die de lokale kunst en cultuur promoten. Met een goed bereikbare ligging nabij de hoofdstad en talrijke historische bezienswaardigheden, is Hoeilaart een ideale uitvalsbasis voor zowel dagtoeristen als langere verblijven.