Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Holten. Unieke hotelaanbiedingen - Hotels.nl

Even ontspannen op de Sallandse Heuvelrug? Met de hotels in Holten van Hotels.nl verblijf je midden in het karakteristieke Twentse landschap. Naast sportactiviteiten bevinden zich bovendien allerlei gezellige steden in de buurt, zoals Deventer en Zutphen. Bekijk meteen ons aanbod aan Holten hotels en beleef een onvergetelijke tijd met je partner, gezin of vrienden. Lees verder

Actief in de natuur bij hotels in Holten en omgeving

De hotels bij Holten vormen de ideale uitvalsbasis om de Sallandse Heuvelrug te ontdekken. Dit gebied tussen Holten en Hellendoorn is in de ijstijd ontstaan door schuivend ijs, zand en smeltwater. Trek je wandelschoenen aan en geniet van de uitzichten over eindeloze bossen en uitgestrekte heidevelden. Het Reggepad, Pieterpad en de Sallandse Zandloper zijn geliefde wandelroutes om te maken. Fiets- en mountainbikeliefhebbers trappen op de pedalen over het uitgebreide netwerk aan fiets- en MTB-routes in de streek. Geliefd onder wielrenners is de Toeristenweg tussen Holten en Nijverdal. Of verken de regio bij het Holten hotel vanaf het water door een kano of fluisterbootje bij de Regge te huren.

Kunst en historie bij overnachten in Holten

Naast de rijkdom aan natuur vind je een schat van historie en cultuur bij de hotels Holten. Bezoek bijvoorbeeld het Informatiecentrum Canadese Begraafplaats om de indrukwekkende geschiedenis van de 1394 gesneuvelde militairen te leren kennen aan de kans van persoonlijke anekdotes en foto's. Bij Rijssens Leemspoor museum kom je meer te weten over de geschiedenis van de steenfabrieken, die over een bijzonder smalspoor hun grondstoffen transporteerden. Maak tijdens het in Holten overnachten een ritje over het honderd jaar oude spoor door het landschap. In het Natuurmuseum Holterberg bewonder je de unieke natuurdiorama's. Deze grandioze kijkdozen bieden een bijzondere kijk op de dierenwereld.

Winkelen tijdens het overnachten in Holten

Naast het schitterende landschap en de rijke historie staat dit deel van Nederland vooral bekend om de gemoedelijke sfeer. Ga tijdens het in Holten overnachten bijvoorbeeld een dagje winkelen en ontmoet de plaatselijke bevolking op de gezellige terrasjes. Het vlakbij gelegen Rijssen staat in de regio bekend als de Twentse modestad, waar je hippe outfits scoort in trendy modeboetieks. Meteen een hotel in Holten en omgeving boeken? Laat je dan inspireren door onze unieke hotelaanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Holten boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro