Menu

8 accomodaties in Houthulst

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Houthulst, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

KOOON in Staden Bed and Breakfast
Afstand: 2,9 km9.9
KOOON
Klerkenstraat 19, Staden

Bed and Breakfast KOOON in Staden biedt een serene ontsnapping met uniek interieur, een heerlijke eigen koffieblend en nabijheid van natuur voor wandel- en fietstochten.

de Maalderie in Houthulst Vakantiehuis
Afstand: 1,3 km9.7
de Maalderie
Terreststraat 128, Houthulst

De Maalderie in Houthulst: Rustieke cottages, moderne zalen, en een privé dressuurstal. Ideaal voor families, zakelijke bijeenkomsten en paardrijliefhebber.

Hulstehof in Kortemark Vakantiehuis
Afstand: 2,5 km10
Hulstehof
Kruisstraat 17, Kortemark

Landgoed Hulstehof: Landelijke vakantiewoning in Zarren voor 8 personen. Geniet van wandelen, fietsen en historische bezienswaardigheden in de serene Westhoek.

Latré / Rik in Houthulst Vakantiehuis
Afstand: 2,9 km9.3
Latré / Rik
Groenebosdreef 7, Houthulst

't Fazantenhof in Houthulst: geniet van vers gedraaid ijs, boerderijspelen, kinderboerderij en duurzame producten in een idyllisch, landelijk decor.

De meiboom in Langemark-Poelkapelle Vakantiehuis
Afstand: 6,9 km9.5
De meiboom
Poelkapellestraat 81, Langemark-Poelkapelle

Vakantiewoning De Meiboom: Drie gezellige huisjes in Langemark, omringd door de historische charme van de Westhoek. Nabij Tyne Cot Cemetery en de Menenpoort.

Tiny Kot in Langemark-Poelkapelle Appartementen complex
Afstand: 7,5 km7.9
Tiny Kot
Brugseweg 80, Langemark-Poelkapelle

Tiny Kot in Langemark-Poelkapelle, omgeven door natuur en geschiedenis, biedt luxe tiny huisjes en appartementen met hottubs, sauna's en een zwemvijver.

B&B De Klaproos in Houthulst Hotel
Afstand: 7,7 km9.9
B&B De Klaproos
Liniestraat 9, Houthulst

Bed and Breakfast De Klaproos: Gezellige kamers, uitgebreid ontbijt, nabij Ieper en Diksmuide. Perfect voor ontspannen in de natuur met fietsroutes en wandelingen.

Het Margrietje in Houthulst Vakantiehuis
Afstand: 7,3 km9.7
Het Margrietje
Kouterstraat 79, Houthulst

Het Margrietje: Gezellig vakantiehuis in Merkem met 2 slaapkamers en slaapbank. Perfect voor gezinnen, nabij wandelroutes en historische bezienswaardigheden.

Informatie over Houthulst

Houthulst is een gemeente in de provincie West-Vlaanderen, België, bekend om haar historische en natuurlijke bezienwaardigheden. Het dorp herbergt het Houthulstbos, een uitgestrekt bosgebied dat populair is voor wandelingen en buitensportactiviteiten. Bovendien is het Belgisch militair kerkhof van Houthulst een belangrijke gedenkplaats, waar gesneuvelde Belgische soldaten uit de Eerste Wereldoorlog worden herdacht, wat het dorp een historische waarde geeft.

Daarnaast biedt Houthulst een rustige landelijke sfeer met diverse fietsroutes die het omliggende platteland doorkruisen. Bezoekers kunnen genieten van lokale Vlaamse cultuur en keuken in verschillende eetgelegenheden. De ligging van Houthulst biedt tevens gemakkelijke toegang tot nabijgelegen steden zoals Ieper en Diksmuide, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor het verkennen van de regio.