Menu

7 accomodaties in Jemeppe-sur-Sambre

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Jemeppe-sur-Sambre, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Golf de Falnuée in Gembloux Hotel
Afstand: 4,2 km8.9
Golf de Falnuée
Rue Emile Pirson 55, Gembloux

Golf en Hôtel de Falnuée in Mazy biedt een gerenoveerd 18-holes parcours, een drie-sterren hotel, en een brasserie met lokale gerechten. Ideal voor natuurwandelingen.

Les Petits Nids de Nina in Fosses-la-Ville Vakantiehuis
Afstand: 7,9 km9.3
Les Petits Nids de Nina
Rue du Marché 3, Fosses-la-Ville

Les Petits Nids de Nina: Luxe studio's in Fosses-la-Ville, ideaal voor natuur- en cultuurliefhebbers. Nabij Lac de Bambois en Abbaye de Maredsous.

Gîte Le Pelemont in Jemeppe-sur-Sambre Vakantiehuis
Afstand: 4,9 km9.5
Gîte Le Pelemont
Rue du Trou 49, Jemeppe-sur-Sambre

Gîte Le Pelemont: Luxueuze 5-slaapkamer accommodatie in historisch pand, nabij Namur en Charleroi. Moderne voorzieningen, ruime tuin en milieuvriendelijke verwarming.

Casa Wellness in Floreffe Hotel
Afstand: 8,9 km9.1
Casa Wellness
Rue Arthur Patiny 61, Floreffe

La Casa Wellness in Floreffe: Geniet van privaat wellnesscomfort met jacuzzi's, sauna's en meer, dichtbij de abdij en ideaal voor romantische uitjes of groepsactiviteiten.

Au Four et au Jardin - Gîte rural, Namur in Namur Vakantiehuis
Afstand: 5,9 km10
Au Four et au Jardin - Gîte rural, Namur
Rue Lieutenant-Colonel Maniette 18, Namur

Gîte Au Four et au Jardin: Charmante 18e-eeuwse gîte in Temploux, nabij Namur. Geniet van moderne comfort, historische charme en prachtige fietsroutes in de natuur.

Villa pacha in Jemeppe-sur-Sambre Bed and Breakfast
Afstand: 3,4 km10
Villa pacha
Rue de la Mouchelotte 13, Jemeppe-sur-Sambre

Villa Pacha, 5190 Jemeppe-sur-Sambre: Luxe pension voor honden en katten met ruime buitenruimtes, privékamers en persoonlijke zorg door expert Kathleen Gooskens.

Barotel (Bed & Dinner) in Floreffe Vakantiehuis
Afstand: 7,3 km10
Barotel (Bed & Dinner)
Rue Camille Giroul 11, Floreffe

Barotel: Rustige overnachting nabij Namen; luxe kamers, Japanse baden, en ontbijtopties. Dicht bij Abdij van Floreffe. Perfect voor koppels of gezinnen.

Informatie over Jemeppe-sur-Sambre

Jemeppe-sur-Sambre is een gemeente in de provincie Namen, België, gelegen aan de oevers van de Samber. De regio staat bekend om zijn historische en culturele erfgoed, waaronder het Kasteel van Sombreffe, dat een mix is van middeleeuwse en renaissancearchitectuur. Naast het kasteel zijn er verschillende kerken en kapellen die de rijke geschiedenis van de streek weerspiegelen. De nabijheid van natuurlijk schoon, zoals het Bois de Soleilmont, maakt de gemeente aantrekkelijk voor buitenactiviteiten en wandelingen.

Op economisch gebied is Jemeppe-sur-Sambre divers en biedt het een mix van agrarische activiteiten en kleine industriële ondernemingen. De strategische ligging nabij belangrijke verkeersaders zoals de E42 snelweg zorgt voor uitstekende bereikbaarheid. Lokale markten en winkels dragen bij aan de levendige gemeenschap en geven bezoekers de mogelijkheid om lokale producten te ontdekken. Dankzij deze veelzijdigheid is Jemeppe-sur-Sambre zowel een aantrekkelijke woonplaats als een interessante bestemming voor toeristen en bezoekers.