Menu

8 accomodaties in La Louvière

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in La Louvière, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Orange Hôtel in La Louvière Hotel
Afstand: 3,9 km9.3
Orange Hôtel
Chaussée du Pont du Sart 238, La Louvière

Orange Hôtel in La Louvière: Comfort en unieke ervaringen dichtbij iconische carnavals, met fitnessruimte, bar, snelle WiFi en eco-vriendelijke voorzieningen.

B&B Le Castillon in La Louvière Bed and Breakfast
Afstand: 2,8 km9.5
B&B Le Castillon
Rue du Castillon 9, La Louvière

Le Castillon in Trivières biedt Italiaanse kamers, veilige parkeergelegenheid en een heerlijk ontbijt, dicht bij bezienswaardigheden en restaurants.

Hôtel La Louve in La Louvière Hotel
Afstand: 445 meter7.7
Hôtel La Louve
Rue Sylvain Guyaux 37, La Louvière

Hôtel La Louve: In het stadscentrum, moderne kamers met airco, gratis WiFi, satelliet-TV, nabij restaurants, en 45 parkeerplaatsen. 24/7 receptie.

Le New Matinal in La Louvière Hotel
Afstand: 273 meter7.1
Le New Matinal
Place Maugrétout 13, La Louvière

Buiibo: Vind snel en moeiteloos de beste vakantieaccommodaties, van luxe hotels tot budgetopties, in populaire bestemmingen zoals Spanje, India en Polen.

Centr'Habitat horaire in La Louvière Vakantiehuis
Afstand: 851 meter7.1
Centr'Habitat horaire
Rue Edouard Anseele 48, La Louvière

Centr'Habitat, Rue Edouard Anseele 48, La Louvière: 100 jaar betrouwbare huisvesting met inzichtelijke onderhoudskosten en uitstekende woonkwaliteit.

Le relax in La Louvière Bed and Breakfast
Afstand: 2,4 km10
Le relax
Rue Henri Aubry 29, La Louvière

Le Relax: Geniet van airconditioning, een privéterras, spa, à la carte ontbijt en Franse gerechten, dicht bij Genvalmeer en Walibi Belgium.

B&B La Chapelle au Puits in La Louvière Bed and Breakfast
Afstand: 3,7 km8.7
B&B La Chapelle au Puits
Rue Victor Godefroid 24, La Louvière

La Chapelle au Puits, in Besonrieux, biedt twee moderne tweepersoonskamers nabij La Louvière. Ideaal voor zakenreizigers en toeristen met topfaciliteiten.

Ferme de l'Abbaye Saint-Feuillien in Le Rœulx Vakantiehuis
Afstand: 6,5 km9.9
Ferme de l'Abbaye Saint-Feuillien
Rue de l'Abbaye de Saint-Feuillien 10, Le Rœulx

Ferme de l’Abbaye St-Feuillien: Historische B&B in een 19e-eeuwse boerderij, op 500m van Le Roeulx centrum. Drie unieke kamers, tuinzicht, dichtbij bezienswaardigheden.

Informatie over La Louvière

La Louvière, gelegen in de provincie Henegouwen, België, is een middelgrote stad die bekend staat om zijn industriële erfgoed en rijke mijnbouwgeschiedenis. De stad herbergt meerdere UNESCO-werelderfgoedlocaties, waaronder de historische scheepsliften op het Centrumkanaal en de hydraulische scheepslift van Strépy-Thieu. Deze monumenten tonen de technische innovaties van de late 19e en vroege 20e eeuw en bieden bezoekers inzicht in het industriële verleden van de regio.

Naast het industrieel erfgoed biedt La Louvière ook een scala aan culturele en recreatieve activiteiten. Het Keramis - Centrum voor Keramiek is een museum gewijd aan de keramische kunsten en gevestigd in de voormalige Boch-fabriek. Verder zijn er talrijke festivals en evenementen gedurende het jaar, waaronder de Ducasse de La Louvière, een traditioneel volksfeest. De stad is goed bereikbaar via snelwegen en openbaar vervoer, waardoor het een toegankelijke bestemming is voor zowel dagjesmensen als toeristen die langer willen verblijven.