Menu

7 accomodaties in Lage Vuursche

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Lage Vuursche, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Ernst Sillem Hoeve Den Dolder in Den Dolder Hotel
Afstand: 2,0 km8.9
Hotel Ernst Sillem Hoeve Den Dolder
Soestdijkerweg 10b-Lage V, Den Dolder

Geniet van een zwembad, sauna, fitnessruimte, gratis parkeren en een restaurant in een bosrijke omgeving nabij Utrecht en Hilversum.

Allure Camping De Zeven Linden in Baarn Camping
Afstand: 2,7 km8.5
Allure Camping De Zeven Linden
Zevenlindenweg 4, Baarn

Camping De Zeven Linden: rustige plek in De Vuursche. Ideaal voor wandel- en fietstochten. Huisdieren welkom.

Bungalowpark De Spar V.O.F. in Bilthoven Bungalowpark
Afstand: 505 meter9.1
Bungalowpark De Spar V.O.F.
, Bilthoven

Bungalowpark De Spar: kleinschalig, gezinsgerund park midden in natuurrijk gebied, ideaal voor fiets- en wandelroutes en culturele uitjes naar Utrecht en Amersfoort.

Natuurcamping Fazantenhof in Hollandsche Rading Camping
Afstand: 1,7 km8.5
Natuurcamping Fazantenhof
Karnemelks Weg 1a, Hollandsche Rading

Natuurcamping Fazantenhof, hart van de Utrechtse Heuvelrug. Met rust, ruimte en natuur. Ideaal voor wandel- en fietstochten. Voel de rust!

B&B Lage Vuursche in Lage Vuursche Bed and Breakfast
Afstand: 55 meter10
B&B Lage Vuursche
Dorpsstraat 13, Lage Vuursche

Bedandbreakfast.nl: verblijf in karakteristieke B&B's variërend van boomgaarden in de Betuwe tot monumentale panden. Gecertificeerd met roze tulpen!

Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn Hotel
Afstand: 3,1 km9.1
Kasteel De Hooge Vuursche
Hilversumsestraatweg 14, Baarn

Kasteel De Hooge Vuursche: uw schilderachtige locatie in Baarn's bossen voor trouwerijen, bedrijfsfeesten, diners en vergaderingen. Event Company-lid.

Jopie's wonen in Maartensdijk Bed and Breakfast
Afstand: 3,7 km10
Jopie's wonen
Dorpsweg 91, Maartensdijk

Jopie's Wonen, een unieke woonwinkel en gastenverblijf in Maartensdijk. Omringd door fietsroutes, terrassen en bossen, dichtbij Utrecht, Hilversum en Amersfoort.

Informatie over Lage Vuursche

Lage Vuursche is een authentieke Nederlandse plaats, gelegen in de provincie Utrecht. Ingelijst door dichte bossen en gevarieerde natuurgebieden biedt Lage Vuursche een harmonieuze combinatie van landelijke rust en historische charme. Deze locatie is beroemd om zijn miniatuur schaal, met minder dan 200 inwoners, maar een indrukwekkend aanbod van gereputeerde pannenkoekenhuizen en restauranthoeven, die zowel lokale bevolking als verre bezoekers aantrekken met hun ambachtelijke Nederlandse keuken.

Een belangrijk kenmerk van Lage Vuursche is het Kasteel Drakensteyn, het privéverblijf van prinses Beatrix, omringd door prachtig onderhouden tuinen en parken. Lange wandel- en fietsroutes doorsnijden de omringende bossen, ideaal voor natuurliefhebbers en actieve toeristen om te genieten van de serene schoonheid van het Nederlandse landschap. Deze plek is ook gemakkelijk bereikbaar vanuit grote steden als Amsterdam en Utrecht, waardoor het een aantrekkelijke dagtocht is voor diegenen die de stedelijke drukte willen ontvluchten.