Menu

8 accomodaties in Landen

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Landen, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Arcomaty hotel in Linter Hotel
Afstand: 6,3 km7.9
Arcomaty hotel
Sint-Truidensesteenweg 61, Linter

Hotel Arconaty: Comfortabele kamers, ontbijtruimte, gratis parkeren, ideale locatie tussen Sint-Truiden en Tienen. Perfect voor zakelijk en toeristisch verblijf.

Station Racour in Landen Vakantiehuis
Afstand: 3,1 km9.3
Station Racour
Racourhalte 1, Landen

Station Racour: Verblijf in een gerenoveerd treinstation met moderne voorzieningen, een landschapstuin, gratis fietsen en directe toegang tot fietsroutes.

Melkerijloft in Linter Vakantiehuis
Afstand: 5,1 km10
Melkerijloft
Melkerijstraat 1, Linter

De Melkerij Loft in Linter: 140m² eco-loft in een rustig dorp met recreatie zoals tafeltennis, nabij natuur en bloesems, op 3 km van station naar Leuven, Brussel en Luik.

Hoeve Luitenant Halleux | Beckers Thierry LV in Linter Vakantiehuis
Afstand: 6,2 km9.9
Hoeve Luitenant Halleux | Beckers Thierry LV
Helen-Bosstraat 92, Linter

Hoeve Luitenant Halleux: Historische vakantiewoning in Linter met 4 slaapkamers, modern comfort, terras met BBQ, nabij wandel- en fietsroutes, Zoutleeuw en Sint-Truiden.

Kasteelhoeve Wange in Landen Hotel
Afstand: 5,3 km9.7
Kasteelhoeve Wange
Eliksemstraat 26, Landen

Kasteelhoeve Wange: 16 kamers, professionele keuken, ruime zalen, groot domein, duurzaam Tiny House, fietsen, wandelingen. Nabij Sint-Truiden en Tienen.

‘t Maanhof in Gingelom Bed and Breakfast
Afstand: 7,0 km9.3
‘t Maanhof
Bergstraat 8, Gingelom

B&B 't Maanhof in Borlo, België: Ideaal voor gezinnen met veilig speelgebied, verwarmd zwembad, sauna en dicht bij prachtige fiets- en wandelroutes.

B&B Kamer en Aambeeld in Zoutleeuw Bed and Breakfast
Afstand: 7,1 km9.3
B&B Kamer en Aambeeld
Orsmaalstraat 35, Zoutleeuw

Kamer en Aambeeld: Geniet van luxe en rust in een gerenoveerde hoeve met dakterras. Perfect voor wandel- en fietsliefhebbers in het pittoreske Zoutleeuw.

Kamerijck Bed & Breakfast in Gingelom Vakantiehuis
Afstand: 3,8 km9.5
Kamerijck Bed & Breakfast
Kamerijckstraat 11, Gingelom

**Kamerijck Bed and Breakfast** in Gingelom biedt 6 ruime kamers in een 18e-eeuwse hoeve met Wi-Fi, Italiaans diner en lokaal ontbijt, ideaal voor een rustige vakantie.

Informatie over Landen

Landen is een stad in de Belgische provincie Vlaams-Brabant, strategisch gelegen aan de rand van zowel Vlaams als Waals Gewest. De stad is bijzonder bekend om haar rijke historisch erfgoed, waaronder de Sint-Germanuskerk, een kerk uit de 12e eeuw met Romaanse architectuur. Daarnaast herbergt Landen verschillende archeologische vondsten die teruggaan tot de Gallo-Romeinse periode, wat aangeeft dat de regio al sinds de oudheid bewoond is.

Voor toeristen biedt Landen een mix van natuur en cultuur. Het uitgestrekte landschap nodigt uit tot wandel- en fietsroutes, ideaal voor natuurliefhebbers die willen genieten van de rustige landelijke omgeving. Verder kunnen bezoekers het provinciaal domein Het Vinne verkennen, een groot natuurdomein met een diversiteit aan flora en fauna. Met een goed bereikbaar treinstation en nabijheid tot belangrijke verkeersaders, is Landen een toegankelijke en interessante bestemming voor zowel een korte uitstap als langere verblijven.