Menu

14 accomodaties in Lelystad

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Lelystad, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Leonardo Hotel Lelystad City Center in Lelystad Hotel
Afstand: 109 meter7.9
Leonardo Hotel Lelystad City Center
Agoraweg 11, Lelystad

Centraal gelegen bij winkels en eetgelegenheden, minuten van treinstation en snelweg. Nabij Aviodrome, Bataviastad en Oostvaardersplassen.

Hajé de Lepelaar Lelystad in Lelystad Hotel
Afstand: 7,0 km7.9
Hajé de Lepelaar Lelystad
Rijksweg A6, Parkeerplaats ‘De Lepelaar’ 4, Lelystad

Luxe waterlodge met 4 kamers, 2 met veranda en uitzicht. Ontbijt vanaf 7 uur, diner tot 23 uur, gratis WiFi en parkeren.

Hotel De Lange Jammer Lelystad in Lelystad Hotel
Afstand: 4,3 km9.1
Hotel De Lange Jammer Lelystad
Pioniersstraat 15, Lelystad

Geniet van gratis internet, parkeerplaats, tv en koelkast in de kamers. Ontdek het Natuurpark Lelystad en Batavia Stad dichtbij.

Hajé de Aalscholver Lelystad in Lelystad Hotel
Afstand: 7,0 km7.9
Hajé de Aalscholver Lelystad
Rijksweg A6 De Aalscholver 2, Lelystad

Waterlodge met verrassend uitzicht, naast restaurant, nabij A6. Kamers met ruim ontbijt en comfortabele bad.

Van der Valk Hotel Lelystad in Lelystad Hotel
Afstand: 1,5 km8.5
Van der Valk Hotel Lelystad
Laserplein 1, Lelystad

Luxe kamers, à la carte/live cooking restaurant, ontspannende wellness, gym, zwembad en skybar. Vlakbij de haven, luchthaven, Batavia Stad en park.

Casa Batavia Bed & Breakfast in Lelystad Bed and Breakfast
Afstand: 2,4 km9.7
Casa Batavia Bed & Breakfast
Boeier 01 5, Lelystad

Casa Batavia, luxe B&B in Lelystad, nabij Batavia Stad Fashion Outlet. Geniet van de rust, gratis WiFi, parkeergelegenheid en een persoonlijk ontbijt.

Hajé Waterlodge de Lepelaar in Lelystad Hotel
Afstand: 7,0 km8.3
Hajé Waterlodge de Lepelaar
Lepelaar 4, Lelystad

Hajé Hotel Restaurant de Lepelaar: luxueuze waterlodge in Lelystad, met gratis WiFi, parkeergelegenheid, veranda en uitzicht op bos en water.

B&B de Valkenhorst in Lelystad Bed and Breakfast
Afstand: 2,3 km9.9
B&B de Valkenhorst
Apolloweg 228, Lelystad

B&B Valkenhorst in Lelystad: Landelijke rust, unieke themakamers, gratis wifi, fietsverhuur, sauna-toegang en vers, uitgebreid ontbijt.

Buytenplaets Suydersee in Lelystad Camping
Afstand: 1,8 km8.9
Buytenplaets Suydersee
Badweg 1, Lelystad

Buytenplaets Suydersee: Perfecte natuurlocatie in Flevoland. Beleef unieke accommodaties, alpaca interacties, dichtbij Nationaal Park Nieuwland.

Boomhutovernachtingen in Lelystad Vakantiepark
Afstand: 1,8 km9.5
Boomhutovernachtingen
Badweg 1, Lelystad

Buytenplaets Suydersee: unieke verblijfsmogelijkheden, van tiny houses tot boomhut suites. Ideaal voor duo's, gezinnen en groepen!

B&B Karveel in Lelystad Bed and Breakfast
Afstand: 1,7 km8.9
B&B Karveel
Karveel 34 44, Lelystad

Bed & Breakfast Karveel - Comfort in Lelystad: naast Zuigerplasbos, dichtbij Batavia Stad, met gratis parkeren, wifi, privé-TV en eigen tuin.

Door's Logies in Lelystad Bed and Breakfast
Afstand: 4,0 km9.5
Door's Logies
Bronsweg 18, Lelystad

Door's Logies en minicamping De Gaard, Lelystad. Sfeer van biologische landbouw, keuze uit B&B en kampeerplaatsen met WiFi en sanitaire voorzieningen. Honden welkom.

Lelymare Logies in Lelystad Appartementen complex
Afstand: 3,4 km9.7
Lelymare Logies
Beginweg 35, Lelystad

Lelymare Logies biedt Scandinavische-style verblijven te midden van biologisch landbouwgebied; ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Met 40 quarterhorses en diverse huisdieren!

Onze Kas Lelystad in Lelystad Appartementen complex
Afstand: 3,3 km9.1
Onze Kas Lelystad
Groene Velden 110, Lelystad

Onze Kamers, Lelystad: Moderne comfortkamers met tweepersoonsbed, smart-tv, Nespresso, veranda. Geniet van het buitenzwembad en het nabijgelegen wandelgebied.

Informatie over Lelystad

Lelystad, gelegen in de provincie Flevoland, is de grootste gemeente van Nederland in termen van landoppervlak. De stad, ontworpen en gebouwd op de bodem van de voormalige Zuiderzee, dient als het administratieve centrum van de provincie. Lelystad is vernoemd naar Cornelis Lely, de ingenieur die een onmiskenbare rol speelde bij de realisatie van de Zuiderzeewerken. Kenmerkend is het moderne, planmatige stadsontwerp, waarin ruimte, licht en functionaliteit centraal staan.

Als thuisbasis van enkele van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Nederland, biedt Lelystad een scala aan recreatieve activiteiten. Batavia Stad Fashion Outlet, welke als eerste outlet center van Nederland werd geopend, trekt jaarlijks drommen shopliefhebbers. Natuurpark Lelystad, een uitgestrekt natuurgebied waar diverse inheemse en exotische diersoorten vrij rondlopen, is een trekpleister voor natuurliefhebbers. Het Aviodrome, met een grote collectie historische vliegtuigen en interactieve tentoonstellingen, maakt Lelystad een must-visit locatie voor liefhebbers van lucht- en ruimtevaart.