Menu

8 accomodaties in Lier

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Lier, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Zimmer Hotel Lier in Lier Hotel
Afstand: 556 meter9.1
Zimmer Hotel Lier
Aarschotsesteenweg 4, Lier

Sauna en fitnesscenter in luxe hotel, gelegen in historisch Lier. Nabij Zimmertoren, UNESCO begijnhof en restaurants.

Klavertje Lier in Lier Vakantiehuis
Afstand: 2,1 km9.7
Klavertje Lier
Lintsesteenweg 46, Lier

Klavertje Lier: Verblijf in een moderne boerderij uit 1912, vlakbij de grote markt van Lier. Geniet van fietstochten, wandelingen en landelijke rust.

Hof van Loverrijk in Lier Bed and Breakfast
Afstand: 2,9 km9.5
Hof van Loverrijk
Galgeveld 59, Lier

Hof van Loverrijk: Vier kamers met eigen badkamer, Finse sauna, overdekte fietsenstalling, kinderboerderij en nabij fietsknooppunt en Abraham Hans Fietsroute.

Vakantiestudio 'Kleine Johannes' in Duffel Vakantiehuis
Afstand: 2,8 km9.5
Vakantiestudio 'Kleine Johannes'
Euster 8, Duffel

Vakantiestudio ‘Kleine Johannes’: Centrale locatie, nabij Lier. Geniet van wandel- en fietsroutes zoals GR12, Kiliaanpad en Netelandroute. Ontdek Duffel!

Hof van Aragon in Lier Hotel
Afstand: 159 meter7.9
Hof van Aragon
Aragonstraat 6, Lier

Hof van Aragon: Historisch charmehotel in Lier nabij Antwerpen. Moderne kamers, feestzalen, zondagse lunch en catering. Perfect voor toeristen en zakenreizigers.

Best Western Plus Zimmerhof in Lier Hotel
Afstand: 355 meter8.7
Best Western Plus Zimmerhof
Begijnhofstraat 2, Lier

Zimmerhof Hotel: Luxueus verblijf in Lier's historische centrum met moderne kamers, sfeervolle binnentuin, loungebar en nabijheid van topbezienswaardigheden.

Hotel Florent in Lier Hotel
Afstand: 524 meter8.5
Hotel Florent
Florent Van Cauwenberghstraat 45, Lier

Hotel Florent: Moderne kamers met gratis wifi en airco, gezellige bar met diverse bieren. Gelegen in centrum Lier nabij de Zimmertoren en Grote Markt.

Jeugdherberg Bed Muzet in Lier Hostel
Afstand: 161 meter7.9
Jeugdherberg Bed Muzet
Volmolenstraat 65, Lier

Bed Muzet: Cultuurhostel in historisch Lier met binnentuin, oefenruimtes, opnamestudio en vlakbij Sint-Gummaruskerk en Zimmertoren. Ontbijt inbegrepen.

Informatie over Lier

Lier is een historische stad in de provincie Antwerpen, België. De stad biedt een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen, met goed bewaard gebleven architectonische erfgoederen zoals de Sint-Gummaruskerk, de Zimmertoren en het Begijnhof, dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Lier staat ook bekend om zijn pittoreske stadscentrum, doorkruist door charmante grachten en omringd door groene parken, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor culturele en recreatieve activiteiten.

Naast zijn historische bezienswaardigheden biedt Lier diverse musea, waaronder het Stadsmuseum en het Timmermans-Opsomerhuis, die inzicht geven in de lokale cultuur en geschiedenis. Het evenementenaanbod in de stad is gevarieerd, met jaarlijks terugkerende festivals en markten die bezoekers een authentieke ervaring bieden. Bovendien is de stad goed bereikbaar via het openbaar vervoer en heeft het een ruim aanbod aan eetgelegenheden en accommodaties, waardoor het een ideale bestemming is voor zowel dagtoeristen als langere verblijven.